FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Track Dětská moto vesta Black M

311,34 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
128 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm7047
EAN:
=VLOOKUP(A257,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Tento chránič hrudníku dětské motocyklové vesty je ideální volbou pro děti, které hrají venkovní sporty a chtějí zůstat v bezpečí. Chrániče vest jsou umístěny na velmi pružné a prodyšné strečové nylonové síťovině, která umožňuje dětem pohodlné nošení a zároveň zajišťuje odpovídající ochranu. Zadní část vesty je vybavena chráničem zad / páteře, který poskytuje dodatečnou ochranu páteře a zad.

Bundu s ledvinkovým pásem na suchý zip lze přizpůsobit různým velikostem pasu, takže snadno padne na dětské tělo. Tato všestranná vesta může být použita v široké škále aplikací, včetně outdoorových sportů pro děti, motocyklů, lyžování, snowboardingu atd. Vesta poskytuje dostatečnou ochranu hrudníku a zad, díky čemuž jsou venkovní sporty bezpečnější.
Délka zádového chrániče vesty je 48 cm, což poskytuje dostatečnou ochranu páteře a zad. Chrániče jsou upevněny syntetickým lepidlem z pěny EVA s vysokou hustotou, které zajišťuje odolnost a nerozbitnost. Materiály jsou kvalitní, které dávají ochranné vestě dlouhou životnost.
Závěrem lze říci, že tento chránič hrudníku dětské motocyklové vesty je ideální volbou pro děti, které se rádi věnují outdoorovým sportům. Flexibilní materiál a nastavitelný ledvinový pás zajišťují pohodlí a bezpečnost, zatímco silný PVC kryt a chrániče poskytují dostatečnou ochranu. Vesta je ideální pro děti, které jsou milovníky jízdy v terénu, motocyklu, lyžování, snowboardingu a dalších outdoorových sportů. Vyberte si tuto ochrannou vestu pro ochranu dětských těl při venkovních sportech!

Rysy:

Je extrémně lehký a odolný.
Nastavitelné nosiče kufru, strategicky umístěné větrací otvory.
Polstrovaná organická pěna zaručuje optimální pohodlí.
Desky ze syntetického kaučuku vytvořené disperzí energie.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.