FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
7 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Ergonomický, lehký design se dokonale přizpůsobí každé ruce Míchání nebylo nikdy tak pohodlné. Ergonomický, lehký design padne do každé ruky. Měkká protiskluzová rukojeť a snadno přístupná a velká tlačítka zajišťují optimální pohodlí a plnou kontrolu nad zařízením.

Dokonalá textura jídla díky plynulé regulaci otáček a funkci Turbo. Plynulá regulace rychlosti v rámci 12-navrženého vám umožní zvolit nejvhodnější rychlost pro naše jídlo. Chcete-li dosáhnout maximální úrovně výkonu pro nejnáročnější pokrmy, stiskněte tlačítko Turbo.

Drcené výrobky během několika sekund Sekání cibule často způsobuje vodnaté oči. Nyní si můžete ušetřit tuto nepříjemnost. Šikovný drtič vám umožní rychle a snadno mlít zeleninu, bylinky, ořechy, maso a sýry. Je připraven k použití během několika sekund a snadno se čistí, protože nádoba (bez motorizovaného víka) je vhodná do myčky.

Míchací nádoba také pomůže měřit ingredience. Připravujete často malé porce? Míchací nádoba slouží také jako odměrka pro odměřování složek. Díky připojenému víku můžete nádobu s obsahem uzavřít a uložit do chladničky.

Umožňuje bezproblémové odpojení svorek od těla zařízení Umožňuje bezproblémové a velmi pohodlné odpojení svorek od těla zařízení. Až budete hotovi, uvolněte své vybavení jediným kliknutím. Nyní je můžete rychle a snadno vyčistit pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.

Typ: Tyčový mixér
Výkon: 600 W
Počet rychlostí: 12
Funkce Turbo/Pulse: Ano
Řezací nože: Nerezavějící ocel
Tip: Plast
Lze mýt v myčce: Ano
Délka napájecího kabelu: 140 cm
Dodávané příslušenství:
- 2 x ochranný kryt

- 1 x míchací nádoba / odměrka

- 1 x ruční plastový mixér

- 1 x univerzální drtič

Barva: bílá
Rozměry: 39.3 x 5.5 x 6.2 mm
Hmotnost: 1.1 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.