FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
8 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Unikátní sady škrabek (A+B) pro Bowyers, výrobce bambusových muškařských prutů, řemeslníky a tesaře.

od 500,51 Kč /sada cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 2 002,04 Kč

Bude vyjednáno
45,00 Kč od 1 do 5 sad
35,00 Kč od 10 do 20 sad
30,00 Kč od 40 do 80 sad
20,00 Kč od 200 do 400 sad

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
3 sad
Dostupné množství
200 sad
Stát
Čína
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
30 dny
SKU:
SA/B2021
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Představujeme naše speciálně navržené sady škrabek, které jsou ideální pro profesionály ve výrobě luků, výrobě bambusových muškařských prutů a zpracování dřeva. Tyto sady jsou vyrobeny z vybrané vysoce uhlíkové oceli (SK2), která je známá svou výjimečnou tvrdostí (nad 55 stupňů).
Nejdůležitější je, že nákupem a prodejem kteréhokoli z mých produktů můžete snadno vytvořit organický cyklus svého vlastního podnikání a generovat dlouhodobý, stabilní a rostoucí peněžní tok, čímž se hodnota finálního produktu alespoň 5-10krát zvýší.
Vlastnosti sady:
Čepele jsou extrémně tvrdé, což zajišťuje dlouhou životnost a účinnost i po delším používání. Podle potřeby je lze udržovat plochým broušením nebo ocelovým pilníkem.
Použití: Ideální pro drážkování nebo zdrsňování jader rohových luků, pásů rohoviny nebo hrotů bambusových muškařských prutů. Tento proces zvětšuje kontaktní plochu a zvyšuje pevnost spoje, což je nezbytné pro metody plochého i konkávně-konvexního lepení.
Typy škrabek sady:
Typ A (3 kusy/sada): Obsahuje pravítko a škrabku, obloukovou škrabku a škrabku na obloukové pily. Tloušťka je 2,5 mm, s celkovou šířkou 10,0 cm a šířkou oblouku 7,0 cm. Dodává se se 2 sadami šroubů pro snadné připevnění k dřevěné rukojeti.
Typ B (3 kusy/sada): Obsahuje obloukovou škrabku, obloukovou škrabku na pilové zuby (šířka oblouku: 7,0 cm) a plochou škrabku. Plochá škrabka je speciálně navržena pro úpravu tradičních jader nebo hran luků. Podobně jako typ A má tato sada také tloušťku 2,5 mm a celkovou délku 10,0 cm, se 2 sadami šroubů pro upevnění dřevěné rukojeti.
Možnosti objednání:
Vyberte si mezi 2 sadami typu A nebo typu B nebo kombinací A+B. Po zakoupení zašlete prosím zprávu s uvedením vašich preferencí.
Tyto škrabací sady jsou nejen funkční, ale také jedinečné předměty ve světě řemesla. Ať už jste ostřílený profesionál nebo nadšený kutil, tyto nástroje jistě zlepší vaši práci.
Zpracování a přeprava: Doba zpracování je 4-5 dní. Přeprava trvá 2-4 týdny nebo déle prostřednictvím letecké pošty China Post, k dispozici je námořní nebo železniční doprava na velké objednávky, která trvá 5-8 týdnů se službou door-to-door. Přeprava se vypočítává na základě hmotnosti a objemu, a to expresní poštou a leteckou přepravou. Pokud přesáhne 20 kilogramů, bude přepravován po moři nebo železnici. Jedná se o službu door-to-door se sledovacím číslem, kterou můžete kdykoli sledovat online. Vlastní požadavky jsou vítány.
Zvláštní požadavky: V případě jakýchkoli specifických požadavků nebo požadavků nás neváhejte kontaktovat.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.