FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Urządzenie do lodów jogurtów Klarstein Creamberry

819,14 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
Klarstein - JAKO
SKU:
4260414899386
EAN:
4260414899386
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Creamberryzmrazené jogurtové zmrzliny stroj na výrobu lahví chladič 1,5l
Super rychlý stroj 4 v 1: pro výrobu zmrzliny, mraženého jogurtu a mléčných koktejlů nebo chladicích nápojových lahví.
Velký tepelný kontejner s kapacitou 1,5l pro výrobu zmrzliny ve velkém množství za pouhých 20 minut.
Snadná obsluha pomocí 2 tlačítek a programovatelného časovače vypnutí.
Od dnešního dne už žádné čekání na lahodnou zmrzlinu! Bez ohledu na roční období, s Klarstein Creamberry můžete okamžitě vytvořit ovocnou zmrzlinu, italskou zmrzlinu, sorbety nebo mražený jogurt z vybraných ingrediencí, díky čemuž oči dětí a dalších gurmánů září radostí.
"Domácí zmrzlinové výtvory z lahodných surovin za 20 minut"
Creamberry je turbo-zmrzlinový stroj, který zmrazí vybrané ingredience v 1,5l, dvojitě izolované tepelné nádobě za pouhých 20 minut a vykouzlí lahodnou, krémovou zmrzlinu. To zaručuje vynikající osvěžení v horkých dnech a skvělou zábavu a na narozeniny dětí - navíc si můžete být jisti, co naši blízcí jedí. Umožňuje také připravit ledovou hmotu s přihlédnutím k omezením, jako je intolerance laktózy nebo alergie.
"Vychutnejte si rozmanitost chutí"
Kromě výroby zmrzliny může stroj Klarstein Creamberry vytvářet lahodné mléčné koktejly v hnilobě oka. Můžete si také vyrobit takové lahůdky jako sorbet nebo mražený jogurt. To vše se provádí zmrzlinovým strojem s použitím méně než 10 W za hodinu.
"Ledová senzace v několika krocích"
Obsluha zmrzlinového stroje je velmi jednoduchá a provádí se intuitivním ovládáním tlačítek na víku. Zde můžete nastavit provozní dobu zařízení pomocí digitálního displeje. Během provozu zařízení hodiny odpočítávají zbývající čas. Prostřednictvím klapky ve víkukomponenty se snadno dostanou do nádoby, kde je míchadlo pracně míchá. Pokud část obsahu zamrzne, funkce automatického vypnutí chrání motor před poškozením zaklíněným míchadlem. Pro snadnější manipulaci se studenou nádobou na zmrzlinu má plastovou prstencovou rukojeť, která usnadňuje vyjmutí nádoby ze zmrzlinového stroje bez obav z omrzlin na prstech.
Vezměte prosím na vědomí, že nádoba zmrzlinového stroje musí být zchlazena v chladničce nejméně 8 hodin před tím, než bude pokračovat v výrobě krémové ledové hmoty. Proto doporučujeme skladovat v mrazáku, aby mohl být Creamberry vždy připraven k použití.

Výrobek je po návratu - má plastovou trhlinu, ale přesto je plně funkční.

Základní informace: Stroj na výrobu zmrzliny 4 v 1: pro výrobu zmrzliny, mraženého jogurtu a mléčných koktejlů nebo chladicích nápojových lahvíturbo-zařízení: čerstvá krémová zmrzlina za pouhých 20 minut1,5-litrový tepelný kontejnerExtrémně ekonomická spotřeba energie: méně než 10W za hodinuFunkce: jednoduchá obsluha se dvěma tlačítky a digitálním displejemnastavitelný časovač 20-40 min.zobrazení zbývajícího času během provozu stroje plnicí klapka ve víkupotěhodlná rukojeť kroužek pro snadnou manipulaci s nádobami na ledovou hmotustabilní, protiskluzové gumové nožičkymalé rozměry obsazené plochynávod k použití s vypínačem předpisů na předním panelunapájení: 220-240V ~ / 50-60Hz rozsah dodávky: 1 x základna základna1 x tepelný kontejner1 x víko s pohonem1 x mixér manuály v němčině, angličtině, italštině, francouzštině, španělštiněRozměry: rozměry (zařízení): 19 x 23,5 x 19 cm (šířka x výška x hloubka) rozměry (tepelná nádoba): 15 x 18 cm (výška x Ø)hmotnost: (zařízení): cca 2,8 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.