FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Na těchto důmyslných paletách speciálních předmětů je mnoho špičkových halloweenských předmětů. Využijte této příležitosti k silné prodejní akci před začátkem vánočního byznysu.

Naše palety obsahují vše, co souvisí s Halloweenem, jako jsou kostýmy - dekorace - animované postavičky a mnoho dalšího.


Vaše nákupní cena 1499 euro za paletu - Vaše možná prodejní cena za paletu cca 3000 euro! (jedná se výhradně o běžné zboží A z aktuální sezóny)


S naším skvělým kostýmem pro děti budete na halloweenský večer absolutním poutačem. Použijte tento skvělý dětský kostým pro svůj strašně krásný halloweenský převlek. Ať už jako doplněk kostýmu nebo jako samostatný doplněk, tento kostým kostlivce pro děti je skvělým hitem.


Ideální pro vaši halloweenskou párty a karnevalový převlek. Kostým pro děti má velmi příjemný střih, díky kterému se pohodlně nosí.


Staňte se na Halloweenské noci absolutní hrůzou s naším kostýmem.


DOKONALÝ HALLOWEENSKÝ KOSTÝM: připravte se na nádherně děsivou halloweenskou noc s tímto halloweenským kostýmem kostlivce, který hosty zanechá beze slova.


VYSOCE KVALITNÍ MATERIÁL: náš hororový halloweenský kostým je dokonalý kostým a je vyroben z vysoce kvalitního materiálu a je šetrný k životnímu prostředí.


RŮZNÉ VELIKOSTI: náš kostým Happy Halloween je k dispozici ve dvou různých velikostech, 116/128 a 134/146, vždy dvojnásobné velikosti.


VĚRNÝ DO DETAILU: s naším halloweenským kostýmem máte vysoce kvalitní, detailně propracovaný halloweenský kostým a jste dokonale vybaveni na halloweenskou párty.


RŮZNÉ PŘÍLEŽITOSTI : vhodné pro nekonečné příležitosti, jako strašení - na halloweenskou párty - na karneval nebo jen tak někoho trochu postrašit.


Ghost Decoration Animovaný Halloween

Náhrobní dekorace RIP

XXL polní myš animovaná

LED osvětlení halloweenské lucerny

animovaná postava ducha ideální pro Halloween
Naše obří tělo duchů je vaší dokonalou halloweenskou ozdobou vašeho domova nebo výlohy. Duch je animovaný, pohybuje se tam a zpět a má také zvukový modul s nádherným děsivým zvukem a mrkajícíma očima.

Dekorativní náhrobek jako dekorace na dveře a zeď na Halloween
Velký dekorativní náhrobek pro důmyslnou halloweenskou výzdobu. Náš XXL náhrobek má rozměr cca 60 x 40 cm. Nápis RIP je opatřen tmavě červeným LED osvětlením, toto zvýraznění dělá z náhrobku dokonalou halloweenskou / hororovou dekoraci.

Halloweenský netopýr se světelnými a zvukovými efekty
Geniální halloweenský článek, náš netopýr, můžete zažít ve 2 variantách. V první variantě jsou oči a křidélka opatřeny blikajícími LED diodami, které vždy střídavě nádherně energicky blikají. V druhé variantě má netopýr kromě funkce blikání skvělou animatronickou funkci a pohybuje křídly a hlavou. Absolutním vrcholem animatronické funkce je samozřejmě přídavný zvukový modul, který produkuje skvělý děsivý zvuk, který vám vyrazí dech!

Halloween hororová dekorace
Podívejte se na obrovský halloweenský výběr v našem obchodě Posten Anker. Nabízíme Vám vysoce kvalitní - důmyslné a jedinečné dekorační předměty pro atmosférickou halloweenskou / podzimní výzdobu v našem obchodě. Podívejte se kolem sebe a najděte skvělé halloweenské dekorace pro váš domov.


XXL polní myš animovaná


Halloween přestrojení Halloween kostým maska přestrojení Halloween party horor zvíře maska panda horor maska horor kostým dětský kostým kostra



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.