WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Amazon anglická a francouzská knižní šarže, prodej na paletě

Kupte si balíčky knih z Amazonu
Prozkoumejte naši úžasnou zásobu knih na Amazonu, které jsou k dispozici ve velkém. Nabízíme široký výběr nových knih v angličtině a francouzštině, všechny od různých vydavatelů a vhodné k prodeji na Amazonu. Naše palety obsahují pestrou směs knih, včetně encyklopedií ideálních pro online prodej.

Podrobnosti o produktu
Každá paleta obsahuje 1500 knih za neuvěřitelnou cenu pouhých 0,09 € za kus. Celkové náklady na paletu jsou 135 €, a pokud si zakoupíte 3 palety, celková cena je pouze 360 €. Tyto nabídky jsou ideální pro podnikatele, maloobchodníky a prodejce, kteří chtějí rozšířit svůj knižní inventář za dostupné ceny.

Zajištění kvality a přeprava
Všechny obrázky ukazují některé modely zahrnuté v šaržích. V závislosti na zvoleném množství jsou produkty pečlivě dodávány v krabicích nebo paletách, aby byla zajištěna jejich bezpečnost během přepravy. Navíc garantujeme, že všechny naše produkty jsou nové a 100% originální.

Ideální pro různé podniky
Naše knižní balíčky Amazon jsou perfektní, pokud hledáte přebytečné zásoby, výprodej zásob nebo velkoobchodní nabídky v Evropě. Jsou ideální pro maloobchodní knihkupectví, online prodej, obchodní domy, obchodní řetězce, prodejce na Amazonu nebo eBay a mnoho dalších typů podniků.

Jak nás kontaktovat
Neváhejte požádat o nezávaznou cenovou nabídku prostřednictvím našich webových stránek nebo nás kontaktujte prostřednictvím WhatsApp pro více informací nebo zodpovězení jakýchkoli dotazů. Zasíláme vnitrostátně i do zahraničí a máme zkušenosti s exportem.

Nenechte si ujít tuto příležitost:
Naše knižní balíčky Amazon jsou velmi oblíbené a rychle se vyprodávají. Získejte své knižní palety za nejlepší cenu hned teď!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.