FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Velkoobchodní nabídka: 63"/160cm dlouhé bambusové tyče s různými průměry

od 5,01 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 25,03 Kč

Bude vyjednáno
10,01 Kč od 1 do 200 kusů
7,51 Kč od 400 do 800 kusů
5,01 Kč od 1600 do 3200 kusů

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
2 502,66 Kč
Dostupné množství
20000 kusů
Stát
Čína
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
29 dny
SKU:
BS20201
Poslední aktualizace
před 3 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Jsme potěšeni, že vám můžeme nabídnout naše všestranné a odolné bambusové tyče, které jsou ideální pro širokou škálu kutilských projektů, včetně stavby luceren a draků, inženýrství, jevištních rekvizit, kutilství nábytku, dekorací, řemeslných výtvorů, oprav dveří/oken a klecí pro domácí mazlíčky. Každá hůl měří 63 palců (160 cm) na délku a je pro vaše pohodlí seřazena podle průměru.
Smíšené objednávky jsou přijatelné. Vzhledem k tomu, že existuje mnoho velikostí a různých cen, zveřejněná cena je nejnižší, takže pokud potřebujete různé velikosti, kontaktujte mě prosím včas.
Nejdůležitější je, že nákupem a prodejem kteréhokoli z mých produktů můžete snadno vytvořit organický cyklus svého vlastního podnikání a generovat dlouhodobý, stabilní a rostoucí peněžní tok, čímž se hodnota finálního produktu alespoň 5-10krát zvýší.
Vlastnosti produktu:
Materiál: Tyto tyče jsou vyrobeny ze silných bambusových stěn Moso, jsou robustní a vhodné pro různé aplikace.
Léčba: Vysokoteplotní sterilizace zajišťuje, že bambus je bezpečný a připravený k použití.
Barva a povrchová úprava: Tyto bambusové tyče, které jsou k dispozici hlavně ve smíšených odstínech žluté a bílé, jsou vyříznuty z vnější stěny bambusu, známého svou vysokou hustotou vláken. Jsou leštěné pro hladký povrch, bez jakéhokoli laku, což zdůrazňuje jejich přirozenou krásu.
Flexibilita: Tenké tyčinky lze namočit na 2-3 minuty do teplé vody, aby změkly a snadno se tvarovaly. Tyto tyčinky mají jedinečnou vlastnost ohýbat se, aniž by se lámaly, a to i do kulatého tvaru při správném zahřátí.
Všestrannost: Tenké tyčinky lze ohýbat do libovolného tvaru, takže jsou ideální pro různé kutilské projekty.
Ideální pro obchodní záměry:
Vhodné pro školní hodiny řemeslného umění, Nákup a další prodej těchto bambusových tyčinek na místním trhu může být vzhledem k jejich jedinečnosti a široké škále aplikací ziskovým obchodním podnikem.
Objednávání a přizpůsobení:
Informace o přepravě: Doba zpracování je přibližně 4-5 dní. Doručení trvá asi 2-4 týdny leteckou poštou China Post pro standardní objednávky. U větších objednávek je k dispozici námořní/vlaková doprava, která trvá přibližně 5-8 týdnů.
Přeprava se vypočítává na základě hmotnosti a objemu, a to expresní poštou a leteckou přepravou. Pokud přesáhne 20 kilogramů, bude přepravován po moři nebo železnici. Jedná se o službu door-to-door se sledovacím číslem, kterou můžete kdykoli sledovat online. Vlastní požadavky jsou vítány.
Vlastní požadavky na velikost: Neváhejte nás kontaktovat pro jakékoli specifické požadavky na velikost.
Děkujeme, že jste zvážili naše bambusové tyče pro své projekty. Těšíme se, že vám poskytneme vysoce kvalitní a všestranné bambusové výrobky pro vaše kreativní potřeby.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.