FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

vibrační trenažér multifunkční tréninková lavice s dálkovým ovládáním

1 273,36 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
444 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 5 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Tréninková lavice vibračního trenažéru, pokud chcete udělat něco pro své zdraví
S touto novou metodou můžete efektivně tvarovat své tělo. Díky vibracím může být účinnost tréninkové lavice vibračního trenažéru několikanásobně vyšší než u tradičních forem tréninku a uvolňuje svaly po vyčerpávající práci, sportu nebo těžké fyzické námaze, takže se vaše tělo může snadněji regenerovat a vy se můžete opět cítit odpočatí.

Použití vibračního trenažéru zlepšuje rovnováhu a koordinaci, stimuluje krevní oběh a trávení a také udržuje a posiluje hluboko ležící svaly, které jsou obtížně dosažitelné jinými formami tréninku. Můžete trénovat a tvarovat své tělo s mnohem menším tréninkem, méně času a méně namáhavostí než tradiční formy tréninku. Vibrační trénink je šetrný, příjemně uvolňuje tělo, takže ho můžete využít jako způsob, jak zchladit tvrdší trénink.

Vzhledem k tomu, že zvyšuje krevní oběh, může výrazně zlepšit vaši celkovou pohodu po několika sezeních. Budete se cítit více odpočatí, fit a aktivní. Pomáhá bojovat s celkovou únavou a stresem, zvyšuje energii a příjemné brnění ovlivňuje celý den. Se zvýšeným krevním oběhem se zvyšuje přívod kyslíku do těla, více živin se dostává do buněk a tkání.
Reflexivní, velmi rychlý sled svalových kontrakcí a práce zvyšuje pružnost a vytrvalost svalů. Zabraňuje rozvoji svalové slabosti, aniž by zatěžoval srdce a klouby jako tradiční cvičení. Svaly zůstávají pevné a mladistvé, můžete lépe pracovat ve sportu a v práci, nebo můžete lépe dělat i z těžkého fyzického držení těla. Silné svaly udržují kosterní systém pevný, takže také pomáhají předcházet problémům.

Krevní oběh v kloubech se zvyšuje, zvyšuje se produkce synoviální tekutiny, což pomáhá předcházet opotřebení a kalcifikaci kloubů a vyhnout se následným bolestem, které z nich vyplývají.
Díky svému účinku zlepšujícímu krevní oběh stimuluje a reguluje metabolismus, pomáhá spalovat tuky a tím snižovat hmotnost a může být také účinný proti celulitidě, protože díky svému příznivému účinku na pojivové tkáně se pokožka stává pevnou a pružnou, tělo si zachovává mládí, takže viditelné procesy stárnutí mohou být také zpožděny.
Vibrační lavice by měla být používána s pokrčenýma nohama nebo v pozici, která spouští reflexy vašeho těla při vibracích. Vibrace spouštějí v těle v krátké době mnoho svalových kontrakcí, takže můžete dosáhnout několikanásobného účinku tradičního tréninku s pouhými několika minutami cvičení denně. 
Proto s výhradou lékařského souhlasu může být jeho použití doporučeno i starším lidem. Pro optimální účinek se doporučuje používat přípravek nejméně 3-4krát týdně několik minut.
Tréninková lavice má dálkové ovládání, které umožňuje snadné nastavení intenzity vibrací ve 20 fázích, takže můžete pokaždé aplikovat nejvhodnější formu tréninku podle vašich potřeb. Klíčové vlastnosti:- Stimuluje svaly vibracemi - Zlepšuje krevní oběh, stimuluje metabolismus- Posiluje, napíná a udržuje svaly mladé- Nezatěžuje srdce a klouby- Jemně posiluje, neunavuje- Zmírňuje stres, snižuje únavu- Zlepšuje smysl pro rovnováhu a koordinaci- Pomáhá rozkládat tuk a tím snižovat hmotnost- Bojuje proti celulitidě stimulací krevního oběhu- Udržuje mladistvé a svěží tělo- 20 nastavitelných převodů - Maximální nosnost: 120 kg
obsah balení: - 1 x vibrační trenér - 1 x dálkové ovládání - 1 x napájení
barva: bílá, červená

Zařízení neobsahuje gumová vlákna!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.