FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Snadné nastavení: Náš WiFi síťový extender vám poskytuje snadné a rychlé nastavení, bez nutnosti dalších aplikací. Jednoduše připojte wifi opakovač k routeru přes webové stránky. Pokud máte směrovač podporující WPS, můžete bezdrátové pokrytí rozšířit bez dalších kroků stisknutím tlačítka WPS.
Dvoupásmový stabilní signál: Dvoupásmová technologie umožňuje automaticky vybrat vysoce kvalitní frekvenční pásma pro nejlepší výkon. Nabízí rychlosti až 300 Mbit/s v pásmu 2,4 GHz a až 867 Mb/s v pásmu 5 GHz. K dispozici je celkem 1167 Mb/s, což minimalizuje ztráty při přenosu dat.
Vysoká rychlost: Vybaven dvěma externími anténami, rychlost přenosu dat je až 1200 Mbps. To zvyšuje dosah pokrytí Wi-Fi a poskytuje silný a spolehlivý signál Wi-Fi, takže se můžete vyhnout zpoždění a ukládání do vyrovnávací paměti při práci a užívat si streamování, hraní her, procházení, vysílání a volání v rozlišení HD bez přerušení.
Ethernetový port a režim AP: Zařízení WiFi Network Extender může fungovat jako vstupní nebo výstupní zařízení, obousměrné kabelové připojení. To nejen zesiluje váš signál, ale také slouží jako vynikající bezdrátový přístupový bod. Při zvyšování stávajícího pokrytí Wi-Fi můžete také připojit jakékoli kabelové zařízení, jako je chytrá televize, multimediální přehrávač, herní konzole nebo počítač, k síti Wi-Fi prostřednictvím ethernetových portů.
Univerzální kompatibilita: Síťový extender slouží jako bezdrátový most pro připojení zařízení iPhone, iPad, zařízení Android, Smart TV, přehrávače médií, herní konzole nebo počítače. Tato rozsáhlá kompatibilita zajišťuje, že funguje s většinou zařízení, takže uživatelé mohou ze svých síťových připojení vytěžit maximum.
Vylepšete svůj internetový zážitek s tímto snadno nastavitelným dvoupásmovým vysokorychlostním zařízením Wi-Fi extender. Ethernetový port a režim přístupového bodu vám poskytují další konektivitu a flexibilitu, zatímco univerzální kompatibilita udržuje všechna vaše zařízení připojená k síti. Stabilní a spolehlivý signál, vysokorychlostní přenos dat a snadné nastavení zajišťují vynikající zážitek pro všechny uživatele.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.