FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

vide adaptér 5 v 1 LXJ THT 020 feh r

151,43 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 302,85 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO - Microsoft
SKU:
holm7018
Poslední aktualizace
před 3 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

S mem riak rtya / USB f nyk pez g p porty, tento adaptér t bbffunctionci s misky t t cross k p pro import dat do telefonů a ipeetek. Port HDMI lze také použít na televizních monitorech. T e k pet/vide t, rychlé a stabilní připojení bezpečné.
Vhodné pro: Platí pro nastavení domácího kina, píše pro kba, prezentaci, zabíjení, doktrínu atd. Ultra čistá, rychlá voda lis lm nyt ny jt v každodenním životě i v práci. Kompatibilní s: 13/13 Pro / 12/11/11 ProXS / XR / X / 8/8 plus / 7/7/7 plus / 6s / 6s plus / 6/6/6 plus / 5s / SE / 5/5/5c - Pad mini / mini 2 / mini 3 / mini 4 / Air / Air 2 / Pro (podporuje pouze Pad 3G / 4G) - pro Pod Touch.
Vlastnost gok:1. Plug and play. No s ks g applik ci ra.2. Můžete připojit adaptér z telefonu l HDMI adaptér t podporuje YouTube, IDMB, Quickflix, Family On TV, ABC, NBC, FOX, Microsoft Office s m g mnoho m st. NE T PODPORA "HDCP" VIDEO JACK V DELEM aplikace, jako je Netflix, Video, HBO go, HUU, SKY q s Honda motor s gy tov bb.3. T podporuje XQD, SDXC, SDHC, SDC, MMC, RS-MMC, Micro SDXC, Micro SD, Micro SDHC k rtya, USB kameru / USB flash disk atd. (Pouze IOS 13 t podporuje funkci f jlok s s a b, systém pod IOS 13 podporuje pouze f nyk baker čte s t s).4. Pro operační systémy od i-O-S 13 s a vyšší použijte náš USB adaptér fotoaparátu pro import a export médií (Word / PPT / Excel / PDF). V případě kruhu i-O-S 12 s je přenos jeden: "f nyk peket" nebo "vide kat" tov bb t kamer r l na telefon nebo lavici. (No sz ks g applik ci ra). i-O-S 13 s jabb, USB kamerový adaptér t podporuje konektor st např. rrel.
Poznámka s:1. SD k rtya/micro SD k rtya/micro SD k rts interface sz připojení nelze použít současně.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.