WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Video monitorovací sada PNI House - NVR 16CH 1080P a 8 kamer PNI IP2D

10 585,27 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
2 kusy
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-HOUSE8
EAN:
5949066511691
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Metody přístupu a kontroly
Video monitorovací soupravu PNI House lze ovládat z mobilních zařízení prostřednictvím aplikace XMEye kompatibilní s Androidem a iOS a z PC prostřednictvím softwaru General CMS. Instalační soubor CMS naleznete na CD, které je součástí balení, nebo si jej můžete stáhnout z našich webových stránek, ze stránky produktu, sekce Ke stažení.

NVR (Network Video Recorder) s maximálně 16 kanály Full HD
S PNI House 1080P NVR máte možnost nahrávat a přehrávat snímky až z 16 bezpečnostních kamer s rozlišením 1080p nebo 8 kamer s rozlišením 1080p. Poznámka: Toto zařízení není kompatibilní s analogovými kamerami.

Ovládání přes internet
Nahrávky z libovolného zařízení (notebook, PC nebo telefon) si můžete prohlížet v reálném čase přes internet, a to buď přímo z prohlížeče (Internet Explorer) nebo pomocí vyhrazené aplikace (kompatibilní s Windows, iOS, Android) umístěné na CD v balení.

Vícenásobná registrace
PNI House 1080P NVR vám dává možnost vybrat si typ záznamu, který chcete: ručně, na poplach, na detekci pohybu nebo ve smyčce.

Konektory
Můžete připojit několik typů monitorů, zařízení je vybaveno výstupem HDMI a VGA. Videozáznamy uložené na pevném disku instalovaném v NVR lze stáhnout lokálně na USB flash disk, přes rozhraní produktu (USB2.0 nebo USB3.0) nebo vzdáleně, přes internet, přímo do PC. PNI House 960P NVR je přístupný přes internet díky portu RJ45 LAN.

Protokoly připojení
Pni House 1080P NVR je nejmodernější a podporuje protokoly jako: TCP/IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.

H.264 + záznam zvuku
Video se zvukem můžete nahrávat připojením IP kamer s integrovaným mikrofonem nebo samostatným mikrofonem (příslušenství, které není součástí balení).

Kompatibilita s pevnými disky
S vývojem monitorovacích systémů pro ně výrobci pevných disků (paměťových jednotek) vytvořili specializovaná řešení. Pro maximální výkon a bezproblémový provoz dohledových systémů PNI tedy doporučujeme používat pouze s vyhrazenými CCTV HDD. Zde uvádíme WD Purple, WD RE, WD SE, modely se spolehlivostí, odolností a kvalitou garantovanou 24/7.

Nastavení e-mailu
Tento systém umožňuje zasílání varování na nastavenou e-mailovou adresu v případě poplachu (detekce pohybu, nedostatek obrazu apod.) Otevřete systémovou nabídku a proveďte nastavení podle obrázku níže:

Varifokální čočky
Videokamera PNI House IP2DOME je vybavena varifokálními objektivy 2,8 - 12 mm, které umožňují nastavit zoom a zaostřit v požadovaných bodech.

Funkce P2P a rozlišení Full HD
PNI House IP2DOME IP2DOME IP IP2DOME IP kamera je přístupná přímo přes P2P připojení, bez nutnosti konfigurace routeru. Zadáním uživatelského jména a hesla získáte snadný přístup ke všem funkcím místnosti.

Zobrazení i za špatných světelných podmínek
Ip PNI IP2DOME kamera je vybavena 30 infračervenými LED diodami, které umožňují prohlížení v noci na vzdálenost až 30 m. Může být použit pro dohled nad domácností, kancelářemi, továrnami, obchody, nemocnicemi atd. Jednoduché, pohodlné a v reálném čase.

Vzdálené nahrávání na PC nebo NVR
Snímky pořízené videokamerou můžete nahrávat na počítači, přes internet (za předpokladu, že je zapnutá během nahrávání) nebo na NVR (za předpokladu, že má nainstalovaný alespoň jeden pevný disk nastavený na režim čtení/zápis).

Venkovní a vnitřní
Produkt můžete použít pro sledování vnitřních i venkovních prostor. Třída krytí IP66 zaručuje izolaci vnitřních prvků místnosti před vlhkostí a prachem.

Kompatibilní podavač
Pokud používáte kameru v samostatném režimu, doporučujeme použít 12V 2A kompatibilní napáječ nebo model z PNI 220V - 12V 5A napáječe pro dohledové kamery a DVR (kód výrobku PNI-ACCTVALIM).



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.