FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Wet leštění omítka

16,29 Kč /kilogram cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
25 kilogramů
Dostupné množství
10000 kilogramů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Dodací lhůta
15 dny
SKU:
C1525607
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Tmel připraven k vyhlazení a dokončovací vnitřních ploch, syntetické pryskyřice, vodné disperze, aditiva, plniva, s následující caracteristi¬ci: aplikovat snadné díky krémové konzistence má velmi dobrou přilnavost na vhodně připravený podklad, je sušení rychlé, vysoce bílá. Absor¬bţie představuje základnu s nízkou a nevyžaduje základní nátěr před aplikací barvy. Absor¬bţiei snížena vzhledem ke složení a přináší významné úspory v povrchové úpravě (laku). Doporučuje se použijí vícevrstvé povlaky mohou být aplikovány až 3 mm.

Použití: lze aplikovat ručně nebo strojově na těchto formátech: cementové omítky, sádrové omítky na bázi omítek a cementových omítek, betonu, sádrokartonových desek.

Pokyny: Pasta se nanáší na podkladu, v tloušťce vrstvy od 0,2 mm až do max. 3 mm. Mechanizovaná aplikace, produkt může být zředěn max. 5% vody. Pro použití v několika vrstvách sušit před nanesením další vrstvy je vrstva nad povrchem, cca. 02:00, při teplotě 20 ° C a 65% vlhkosti. Tyto povrchy mohou být hladké / brousit po 12-24 hodin (v závislosti na tloušťce a tem¬peratură) s jemným brusným papírem, čímž se získá hladký povrch. Aby se zabránilo trhlin, zabraňuje rychlému vysychání nebo zamrznutí. Media méně absorpční je vznik bublin, a proto v tomto případě, omítka budou použity následovně: použije první nátěr se zředí 10% vody, velmi tenká, a po mírném zvântare se použije (cca 5 minut.). druhá vrstva tenké a po sušení povrchu (2 hodiny při teplotě 20 ° C tem¬peratură a 65% vlhkosti) platí konečný nátěr omítky o tloušťce provedení.

Povrch doba sušení (na dotek): 2 hodiny, suchost (hloubka): 24 hodin. Hodnoty jsou uvedeny na teplotě 20 ° C a relativní vlhkosti 65%. Orientační měrná spotřeba: 0,5 až 1 kg / m². Přesné množství měrné spotřeby bude stanovena po zkoušky provedené na místě. To závisí na drsnosti povrchu a tloušťky. Balení: plastový kbelík, 10 a 25 kg. Úložné prostory răco¬roase, suchý, Teplota praní mezi 5 ° C a 30 ° C v původním obalu, neotevřené. Trvanlivost: 24 měsíců od data výroby v souladu s podmínkami balení a skladování. Viz datum výroby a šarži označenou na obalu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.