FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
10 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Nyní si můžete užívat hodiny hudby, aniž byste si poškodili sluchátka. Je vybaven technologií kostního vedení, která vytváří vibrace pro přenos zvuku přes kosti vašeho obličeje (čelistní kosti a lícní kosti) přímo do vnitřního ucha. Díky zavinovacímu designu je extrémně lehký, flexibilní a poskytuje vlastní a bezpečné uchycení.

DETAILY PRODUKTU
Už jste někdy měli sluchátka, která vám neseděla nebo vypadávala? Nebo máte náhlavní soupravu, která se špiní tím, že je uvnitř ucha? Nebo jste věděli, že běžná sluchátka mohou způsobit dlouhodobé poškození sluchu vašich ušních bubínků a vy byste o tom ani nevěděli?

RYSY:
Technologie kostního vedení: Nyní si můžete vychutnat hodiny hudby, aniž byste poškodili sluchátka. Je vybaven technologií kostního vedení, která vytváří vibrace pro přenos zvuku přes kosti vašeho obličeje (čelistní kosti a lícní kosti) přímo do vnitřního ucha. Díky zavinovacímu designu je extrémně lehký, flexibilní a poskytuje vlastní a bezpečné uchycení.

Bezkonkurenční pohodlí a stabilita: Ergonomický design poskytuje maximální pohodlí a zajišťuje, že zůstane na místě, ať se děje cokoli. Ať už děláte intenzivní trénink, turistiku, běh, horolezectví, bruslení, řízení nebo další a je napájen přes USB, díky čemuž je ideální pro každou situaci.

Připojení Bluetooth 5.0: Užijte si handsfree. S dosahem až 10 m už nikdy nebudete muset znovu a znovu sahat na své zařízení. Bez námahy se během okamžiku připojí k chytrým telefonům, tabletům a dalším zařízením podporujícím technologii Bluetooth.

SPECIFIKACE:
Pracovní doba: ≥7 hodin
Doba nabíjení: 0,8 hodiny
Verze Bluetooth: V5.0
Pracovní dosah: 10 metrů
Pohotovostní doba (vypnutý stav): 2800 hodin
Pohotovostní doba (připojený stav): 180 hodin
Vodotěsný: IPX5
Typ: Bezdrátová sluchátka s otevřeným uchem
Nabíjecí napětí: DC 5V
Frekvence: 20HZ-20kHz
Citlivost mikrofonu: 42 dB
Čistá hmotnost: 16 g



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.