FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Wok indukce 32,5 cm, pánev wok s odnímatelnou dřevěnou rukojetí, železný hrnec z uhlíkové oceli se skleněnou poklicí, bez povrchové úpravy, černá
světlík 12233 32cm
Stav: zboží A, zcela nové zboží.
Jednotková cena: 9,00 €
Počet kusů na paletě: 96 kusů

O této položce

Vysoce kvalitní uhlíková ocel - Vyrobeno z vysoce kvalitní uhlíkové oceli, povrch je upraven dvojitou oxidací a nitridací a po vysokoteplotním tavení, leštění a trojnásobném zušlechťování zajišťuje vynikající životnost a odolnost proti korozi.
100% netoxický - bez povlaku, 100% bez toxických chemikálií jako PFOA a PFOS. Tvrdost je čtyřikrát vyšší než u běžného železa. Lze jej použít s jakoukoli špachtlí a čisticím nástrojem bez obav z poškrábání a deformace. S rostoucí frekvencí se wok stává nepřilnavým potahem wok.
Detailní design - Odnímatelná dřevěná rukojeť je speciálně navržena pro snadné skladování. Snadná demontáž bez nářadí. Závěsný kroužek slouží k zavěšení a snadno se suší. Pomocná rukojeť pomáhá při přemisťování nebo skladování wok, ergonomická dřevěná protiskluzová rukojeť jej udržuje v chladu při vaření při vysoké teplotě a zároveň poskytuje bezpečné a pohodlné uchopení.
Energeticky úsporný wok - plochá základna vhodná pro všechny typy sporáků, včetně indukčních, plynových, elektrických, sklokeramických atd.; Povrch woku je hladký a lesklý, nelepí se snadno, při vaření se spotřebuje méně oleje. Rychlé a rovnoměrné zahřívání.
Snadné čištění - Před použitím wok okořeňte, protože při správném používání a péči se z wok může stát fyzický nepřilnavý wok a dosáhnout rychlého čisticího efektu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.