FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

X90 smart ra oranžová f llisten aj nd k white r s jjal

423,87 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
37 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm7207
EAN:
=VLOOKUP(A580,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Představujeme X90 smart r t orange nt n n t t t h t s n t h t n t h i on f rfi, teen a p rok. Tento st lusos s funkce lis chytrý na nejlepší technologii a má pokročilé funkce, aby to n ny tse s bohatou tsa každodenní existence dvě.

X90 smart ra má n-gy tvar alum nium TV pouzdro, které je odolné a bezpečné. Náramek TPU se pohodlně nosí a používá se pro každodenní použití. Ra k nny , každý 105 gramů s ly bez námahy na zápěstí.

Tento chytrý ra rint ssel může být aktivní, stačí stisknout tlačítko + a uvidíte v něm pohodlné použití. Technologie 1,96 h velkého k popílku n a TFT k popílku les s r je podrobně popsána v t. Ra může být použita v bb r n t i on , včetně ce n-černé, ce n-oranžové, ce n-sz rke, standardní silikon-oranžové rga s m hodně.

X90 má inteligentní základní funkce, jako je p ld ul h v mnoha r gz t se telefony nyvb l, SMS k ld se s přijímat sa telefon kříž l, srdeční frekvence r s, v rnyom sm r s, spánek monitor s, Bluetooth h v s s hudební přehrávač s s a brest ra s eml hand k. Inteligentní ra více bb t podporuje funkci Bluetooth NFC, t voli selfie k t st s v roxig n- rz kel st. Společnost také používá mnoho k zobrazení hudby, včetně WeChat, QQ, Facebook, Twitter, Line, Whatsapp a Instagram.

X90 je chytrý, aby vám pomohl sledovat a zlepšit vaše celkové tm ny t i on o f smart ra je kompatibilní s IOS 9.0 s jabb verze ival, stejně jako Android 5.0 s jabb verze ival. Může být také více než nutné, aby oko tvarovalo r t na jeden ni ig nyk tsa.

X90 je chytrý na nejlepší technologie t t t s lusos design t st tv zi být bohatý tse s k nny tse každodenní existence. Objednejte si nyní a získejte pokročilé funkce a chytré volby. Aj nd k bílé r t h t i on o f the r.

X90 smart r přináší více bb také přichází s náhlavní soupravou Bluetooth, která může v dělá vodiče k n lk li poslech st s h v mnoha recepcích. Kromě toho, aj nd k matt white r n j j r a r a t i on o f luss t i na přizpůsobitelné s.

Obsah balení:

1 x X90 smart ra
1 x QI t lt
1 x Typ C - blesková data uvnitř.
1 x X90 bluetooth headset
1 ks Oranžová W j
1 x Feh r sz j



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.