FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Prozkoumejte svůj instinkt
Houževnatost na vojenské úrovni / 10 ATM Voděodolnost Měření saturace krve a kyslíku
DESIGN PŘIPRAVENÝ NA DOBRODRUŽSTVÍ
Odolnost, abyste se vyrovnali své vlastní
Tvar Amazfit T-Rex Pro je pevný a pevný s výraznými úhly. Poté, co prošly 15 vojenskými testy1, mohou s vámi hodinky bojovat přes horké pouště, vlhké deštné pralesy a polární ledovce. Buďte svědky vytrvalosti, která s lehkostí vzdoruje živlům.
* Relevantní údaje k tomuto tématu pocházejí z následující zprávy: H202005252293-01EN-G2. Dlouhodobá expozice se nedoporučuje, protože může poškodit hodinky a jejich součásti.
Houževnatost zevnitř ven
Amazfit T-Rex Pro je titánskou kombinací praktičnosti, síly a pohodlí.
Vnější luneta prochází procesem nástřiku kovu, který zvýrazňuje bohaté textury lehkého 60g těla hodinek.
Jasná 1,3palcová barevná obrazovka HD AMOLED s neustále zapnutým displejem zajišťuje, že nemusíte zastavovat svou aktivitu, abyste si mohli zkontrolovat důležité informace.
Amazfit T-Rex Pro je doplněn silikonovým páskem šetrným k pokožce s designem odvádějícím pot, který zajistí, že zůstane v suchu a pohodlí.
VÁŠ PARTNER V PRŮZKUMU
Vydejte se na cestu a postavte se všemu, co přijde
Amazfit T-Rex Pro je špičkový průzkumný partner, který podporuje čtyři globální navigační satelitní systémy, voděodolnost 10 ATM2, systém měření nasycení krve kyslíkem3, sledování počasí4, monitor východu a západu slunce4, zobrazení aktuální fáze měsíce5, kompas a barometrický výškoměr, mimořádně dlouhá 18denní výdrž baterie6 při typickém používání a více než 100 různých sportovních režimů7.
Prozkoumejte neznámo
Čtyři podporované globální navigační satelitní systémy nabízejí rychlé určování polohy s vysokým stupněm přesnosti. Bez ohledu na to, kam půjdete, vždy budete vědět, kde jste8.
Ride the Tide a Make Splash
Se stupněm 10 ATM je Amazfit T-Rex Pro voděodolný do hloubky až 100 metrů2, takže můžete společně surfovat, plavat nebo prozkoumávat tajemný podmořský svět.
Bezpečný výstup s měřením saturace krve a kyslíku3
V oblastech s vysokou nadmořskou výškou je každý metr, který ujedete nahoru, spojen s většími problémy. Amazfit T-Rex Pro vás proto upozorní, kdykoli zjistí, že dochází k velkým změnám nadmořské výšky9, a vyzve vás k provedení testu saturace krve kyslíkem. Tento test lze také provést, kdykoli se cítíte nepříjemně, abyste lépe chránili své tělo.
Cvičte naplno a sledujte každý svůj pohyb
Amazfit T-Rex Pro obsahuje více než 100 sportovních režimů7 a lze jej použít k monitorování důležitých dat, jako je tepová frekvence při cvičení, ušlá vzdálenost, rychlost pohybu a spálené kalorie v reálném čase pro většinu sportovních režimů, což vám pomůže sledovat a zlepšovat sportovní výkon.
Algoritmus FirstBeat™ vyhodnocuje specializovaná data, jako je váš maximální příjem kyslíku10, plná doba zotavení a tréninková zátěž, aby kvantifikoval vaše úspěchy po každé výzvě.
Náš nejnovější, samostatně vyvinutý algoritmus pro rozpoznávání cvičení ExerSense™ automaticky rozpozná osm sportovních režimů a zaznamenává odpovídající údaje o cvičení11.
CHRAŇTE SVÉ ZDRAVÍ A UDRŽUJTE SE V FILZI
Udržujte svůj pokrok v chodu díky monitorování srdečního tepu12
Amazfit T-Rex Pro nabízí 24hodinové monitorování srdečního tepu a je schopen poskytovat okamžitá upozornění na vysokou tepovou frekvenci. Zdraví srdce je nejvyšší prioritou, a proto jej váš Amazfit T-Rex Pro neustále sleduje a může také zaznamenávat variabilitu vaší srdeční frekvence (HRV) v průběhu dne, aby bylo možné sledovat úroveň vašeho stresu. Naučit se relaxovat je prvním krokem k ochraně vašeho zdraví.
Získejte personalizovaná hodnocení s PAI13
PAI je systém hodnocení zdravotního stavu, který využívá algoritmus k transformaci komplexních informací, jako je srdeční frekvence, trvání aktivity a další zdravotní údaje, do jediné číselné hodnoty jedinečné pro každého uživatele. Systém hodnocení zdravotního stavu PAI podporuje většinu cvičebních režimů bez ohledu na čas nebo místo a navíc také vytváří přizpůsobené hodnocení zdravotního stavu pro každého uživatele, aby nabídl personalizovanou uživatelskou zkušenost.
Pochopte svůj odpočinek pomocí sledování kvality spánku14
Kvalita spánku je pro zdraví nezbytná, a proto Amazfit T-Rex Pro slouží jako váš osobní asistent spánku. Hodinky dokážou rozpoznat různé stavy spánku – jako je lehký, hluboký a REM spánek, stejně jako denní spánek, a monitorují případné problémy s dýcháním během vašeho spánku15.
Váš dokonalý osobní asistent
Amazfit T-Rex Pro vás upozorní na všechny příchozí textové zprávy nebo hovory, naplánované alarmy a události, aby vám neunikly žádné důležité informace. Dokáže také snadno ovládat přehrávání hudby na vašem mobilním telefonu přes Bluetooth, takže si své oblíbené playlisty můžete užívat i na cestách.
Specifikace:

Rozměry: 47,7 x 47,7 x 13,5 mm
Hmotnost: 59,4 g (s popruhem)
Materiál těla: Polykarbonát
Materiál řemínku: Silikonová pryž
Délka popruhu: 122 mm (dlouhý), 78 mm (krátký)
Šířka pásku: 22 mm
Stupeň voděodolnosti: 10 ATM
Dotykový displej: Tvrzené sklo + povrchová úprava proti otiskům prstů
Displej: 1,3" HD AMOLED displej
Rozlišení: 360 x 360
Alw



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.