FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
9 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Účinné antibakteriální mýdlo se dávkuje po natažení ruky
Bezdotykový design je hygieničtější / Účinnější při zabíjení 99,9 % všech bakterií / Hydratační a pohodlné rostlinné extrakty
* Obsahuje dávkovač mýdla × 1
Sada automatického dávkovače mýdla Mi, vítěz ocenění Good Design Award 2018
Jako bezdotykový automatický dávkovač mýdla poskytuje konzistentní a efektivní čištění a zároveň šetří čas a vodu. Kompaktní, minimalistický a nenápadný design se skvěle hodí do každé koupelny nebo kuchyně a nabízí vysoce kvalitní a elegantní zážitek z mytí rukou.
—— Výbor pro cenu za dobrý design
Automatické, bezdotykové dávkování mýdlaPostará se o celou rodinu
Abyste ochránili zdraví své rodiny, začněte s tímto novým zážitkem z mytí rukou. Nyní stačí natáhnout ruce a získat bohaté husté mýdlo, které poskytuje účinné čištění rukou a jemnou ochranu. Díky bublinkám s vysokou afinitou si ruční mytí zamilují i vaše děti.

Infračervená blízkost indukce
Rychlé dávkování mýdla za 0,25 sekundy

Velké množství mikrobublin pro hloubkové čištění pleti, které pronikne do vašich pórů.
Nastavte poměr plyn-kapalina pěny mezi 12:1[2]. Pěna je hustá, se silnou přilnavostí po průchodu mikrometrovým otvorem s dvoustupňovým separačním filtrem. Jemná, hustá pěna poskytuje dostatečné pokrytí pokožky pokožky a zasahuje do jemných pórů pro hloubkové čištění.
Účinně inhibuje každodenní bakterie s antibakteriální účinností až 99,9 %[3]
Testy autoritativní laboratoře prokázaly, že může účinně inhibovat E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans a další běžné každodenní bakterie s mírou inhibice až 99,9 %, pro účinnou ochranu pro celou rodinu.
Mírně kyselé složení má pH blízkou pH pokožky[ 4 ]Jemná, citlivá péče o pleť bez pnutí
Složení s nízkou kyselostí má stejnou hodnotu pH jako lidská kůže, takže dlouhodobé používání nezpůsobuje poškození rovnováhy pH pokožky a zanechává ruce jemné a hladké. Přidaný glycerin má jemnou texturu, je vyroben z přírodních olejů a hydratuje vaše ruce.
Přírodní rostlinný extrakt je osvěžující a příjemný
Parfémovaný přírodním rostlinným extraktem LMR z Francie.
Aminokyselinový dezinfekční prostředek na ruce
Suroviny včetně přírodního kokosového oleje s jemnou texturou a aminokyselin pro dlouhodobou vlhkost bez těsnosti. Vůně se skládá z konvalinky se sladkými tóny pomerančového květu. Textura je jemná. Hydratační, svěží ovocná vůně je jako květiny ve vodě, které se spojí do jedné lákavé, příjemné vůně.

Svrchní tóny: Konvalinka, pomerančový květ, mandarinka
Noty těla: Hruška, jablko, okurka
Základ: Peruánský balzám

Přesné dávkování, takže jedna lahvička vydrží dlouho
Dávkuje se kontrolované množství mýdla. Bohatá pěna zanechává ruce čisté a snadno se oplachuje a nezanechává žádné zbytky. 320 ml velká kapacita Poskytuje celé rodině až 50 dní používání a až 400 cyklů dávkování mýdla. [5]
Vysoce účinný mikromotor Tišší s nízkou spotřebou energie
Vysoce účinný mikromotor s pryžovou tlumicí strukturou zajišťuje vysoce účinné dávkování mýdla a je tichý, bez rušení. Inteligentní světelný indukční design snižuje spotřebu energie. Čtyři AA baterie dokážou celé rodině zajistit až 9 měsíců používání. [6]
Klasický, minimalistický design Kompaktní design je ideální pro každé prostředí
Klasický minimalistický design, ideální do koupelen a kuchyní. Tělo dávkovače má vysoce kvalitní matný povrch, transparentní pro jednoduché sledování hladiny mýdla.

Kompaktní tělo, volně stojící
Odolné proti stříkající vodě[7]
Ekologické materiály[8]

Dodržujte doporučení Světové zdravotnické organizace Dodržujte zdravou hygienu mytí rukou

Dávkovač indukčního mýdla
Třete si dlaně o sebe
Třete si hřbety rukou dlaněmi
Propleťte si prsty
Otočte palce
Promněte si konečky prstů
Opláchněte čistou vodou

Vezměte prosím na vědomí: u malého počtu uživatelů se může objevit alergická reakce na tento produkt, v tomto případě vyhledejte naléhavou lékařskou pomoc.
[1]Testovací údaje z laboratoře Xiaowei, po testech je nejdelší čas potřebný ke spuštění dávkování mýdla 0,25 sekundy.[2]Testovací údaje z laboratoře Xiaowei, výsledky testu ukázaly 12:1 při pokojové teplotě (25℃).[ 3]Antibakteriální míra až 99,9 % znamená antibakteriální míru až 99,9 % pro E. coli, Staphylococcus aureus a Candida albicans za testovacích podmínek. Výsledky jsou pouze orientační. Protokol o antibakteriálním testu vydaný společností Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., číslo zprávy: JKW180227-04.[4]test hodnoty pH pro antibakteriální dezinfekční prostředek na ruce, který provedla společnost Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., zpráva č. .: JKW180227-04. Test hodnoty pH pro dezinfekční prostředek na bázi aminokyselin provedený společností Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., číslo zprávy: SDP-R-20180903-9.[5]Testovací údaje z Xiaowei Biological Laboratory, vypočtené na základě předpokladu o



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.