FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
13 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky


Senzor ve tvaru G: Schopný snímat změny hmotnosti již od 50 g
Vysoce přesný BIA čip: Snadno měří procento tělesného tuku
13 metrik tělesného složení: Pochopte svou fyzickou kondici
Test rovnováhy: Postavte se na jednu nohu se zavřenýma očima

Máte zdravou váhu? Nezáleží jen na vaší tělesné hmotnosti
Obvykle používáme tělesnou hmotnost jako jediné měřítko pro určení, zda má někdo nadváhu nebo podváhu, ale to není přesné. Protože tuk zabírá třikrát více prostoru než svaly, lidé s příliš velkým množstvím tuku budou vypadat zřejměji obézní.
Proto je procento tělesného tuku měřítkem pro určení, zda má někdo nadváhu nebo podváhu. Přesná a komplexní škála tělesného tuku vám také může pomoci lépe porozumět svému tělu.
Nejvyšší prioritou váhy je přesnější měření
Senzor z manganové oceli ve tvaru G je schopen snímat změny hmotnosti již od 50 g, díky čemuž jsou měření Mi Body Composition Scale 2 přesnější. Vážení také podporuje přepínání mezi jin, kilogramy a libry pro snadné čtení.
Komplexnější údaje Měli byste lépe rozumět svému tělu
Vysoce přesný čip pro měření tuku BIA dokáže měřit 13 metrik tělesného složení, včetně tělesné hmotnosti, BMI, procenta tělesného tuku, svalové hmoty, míry vlhkosti, míry bílkovin, hodnocení viscerálního tuku a bazálního metabolismu, pro úplné pochopení vaší fyzické kondice. .

Hmotnost
BMI
Procento tělesného tuku
Svalová hmota
Míra vlhkosti
Rychlost bílkovin
Hodnocení viscerálního tuku
Bazální metabolismus
Kostní hmota
Fyzický věk
Ideální váha
Typ postavy
Skóre zdraví

Dynamické vážení, statické měření Jedna váha pro dvojí použití je efektivnější
Váha Mi Body Composition Scale 2 může provádět inteligentní přepínání mezi dynamickým a statickým režimem vážení. Minimální hmotnost váhy je 100 g. Kromě vážení v dynamickém režimu můžete také měřit hmotnost položek, jako je ovoce, zelenina a balíčky ve statickém režimu.
Test rovnováhy Postavte se na jednu nohu se zavřenýma očima
Rovnováha je základní fyzická schopnost. Zlepšení rovnováhy může snížit riziko pádů a poranění kloubů. Nyní stačí stát na Mi Body Composition Scale 2 na jedné noze se zavřenýma očima, abyste se dozvěděli o své síle nebo slabosti v této schopnosti.
Bluetooth Low Energy 5.0 Používá 4 baterie, které vydrží až 12 měsíců
Mi Body Composition Scale 2 je vybavena technologií Bluetooth Low Energy 5.0. Při použití s aplikací Mi Fit může rychle přenášet údaje o těle, jako je hmotnost a procento tělesného tuku. Dokáže také inteligentně identifikovat, kdy se různí lidé měří.

Podporuje datové záznamy pro 16 osob
Použijte režim návštěvníka, abyste nezanechali stopy

Jednoduchý vnější design
Mi Body Composition Scale 2 má jednoduchý, elegantní a přesto umělecký vzhled. Estetika designu je v detailech.

Hladké, zaoblené křivky s rafinovaným povrchem
Teplé bílé vyztužené sklo s nefritovým vzhledem
Skrytý integrovaný LED displej

Poznámka:[1] Tento produkt se nedoporučuje pro osoby s kardiostimulátorem nebo jinými lékařskými implantáty. Údaje z testů tělesného složení se mohou lišit u profesionálních sportovců, těhotných žen a malého počtu dalších zvláštních případů. [2] Mi Body Composition Scale 2 potřebuje k zapnutí váhu 5 kg. Režim váhy lze použít po zapnutí stroje. [3] Ujistěte se, že otevřete oči a postavte se na obě nohy, pokud máte pocit, že ztrácíte rovnováhu. Tato funkce není vhodná pro osoby se špatnou rovnováhou, včetně těhotných žen, starších osob nebo osob trpících vestibulární dysfunkcí. [4] Údaje o životnosti baterie byly měřeny laboratoří Huami Technology Laboratory. Měření tuku se provádělo třikrát denně, malé předměty se vážily dvakrát denně a jednou za sedm dní se prováděly testy rovnováhy (ve stoje na jedné noze se zavřenýma očima) s výchozím továrním nastavením při pokojové teplotě 22 °C. Během skutečného používání závisí životnost baterie na různých faktorech, jako je nastavení, provoz a prostředí používání, a může se lišit od laboratorních testů.
Specifikace:

Rozměry: 300 x 300 x 25 mm
Název produktu: Mi Body Composition Scale 2
Jednotky vážení: Jin / kg / lb.
Vnější materiál: Vyztužené sklo + technický plast ABS
Pracovní teplota: 0°C až 40°C
Hmotnost: 1,7 kg
Rozsah měření: 100 g až 150 kg
Minimální dílek stupnice: 50 g
Bezdrátové připojení: Bluetooth 5.0
Napájení: čtyři 1,5 V AAA baterie
Požadavky na zařízení: Běží na zařízeních, která používají Android 4.4 / iOS 9.0 nebo vyšší (iPhone 5s nebo vyšší) a podporují Bluetooth 4.0 nebo vyšší



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.