FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Dálkové ovládání přes chytrý telefon - 2200W - Vhodné pro prostředí do 46 m2 - Konstantní teplota mezi 16-28ºC - Vestavěný displej - IPX4 vodotěsný
Rychlé vytápění místností s 2200W
Přesněji řečeno, Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S je chytrý elektrický ohřívač s hliníkovou fólií a 72 vyhřívatelnými prvky. Díky tomu je ideální pro vytápění prostor do 46 m2. A díky vysokému výkonu odvodu tepla až 2200 W to zvládne rychle.
Tichý provoz a přirozený ohřev vzduchu
Další výhodou tohoto radiátoru je, že nemá žádné ventilátory, takže ohřívá vzduch přirozeně, bez jeho vysoušení a bez pohyblivých částic, které mohou zhoršit příznaky alergie, a má tišší provoz. Místo toho Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S využívá síťový vodivý systém podobný voštině, který vede proud vzduchu k povrchu.
Konstantní teplota mezi 16-28ºC
Zvolte požadovanou teplotu mezi 16 a 28 stupni a relaxujte, Mi Smart Space Heater 1S se postará o zbytek. Díky integrovanému duálnímu teplotnímu senzoru udržuje ohřívač Xiaomi 1S konstantní teplotu, když je dosaženo přednastavené hodnoty.
Dálkové ovládání ze smartphonu
A tady je ta chytrá část! Připojte radiátor Mi Smart Space Heater 1S přes Wi-Fi a aplikaci Mi Home a ovládejte jej odkudkoli ze svého smartphonu. Zapněte jej, když odcházíte z práce, aby po příchodu domů bylo v místnosti již teplo; zvýšit nebo snížit teplotu, aniž byste se pohnuli z pohovky nebo postele atd.
Ovládání dotykovou obrazovkou
I když pokud nechcete používat svůj telefon, nebudete potřebovat ani jeden. Xiaomi Mi Smart Space Heater má také velkou obrazovku se třemi úrovněmi jasu a dotykovým ovládáním, takže odtud můžete nastavit teplotu a zapnout.
Pečlivý design typický pro Xiaomi
To, co odlišuje Mi Smart Space Heater S od ostatních ohřívačů v této cenové kategorii, je pozornost k detailům. Pro začátek jsou všechny hrany a rohy zaoblené, aby se předešlo zraněním způsobeným nárazy; a jeho nohy jsou protiskluzové. Navíc se bude velmi snadno přepravovat a skladovat díky nízké hmotnosti 6 kg a bočním úchytům. A samozřejmě bude plně použitelný v koupelně díky voděodolnosti s certifikací IPX4.
*Toto zařízení Xiaomi se synchronizuje s evropským serverem
Specifikace:

Obecné parametry

Značka: Xiaomi
Produkt: Smart Heater
Název: Mi Smart Space Heater
Model: 1S (DNQZNB05ZM)


technické parametry

Typ: List Crest
Zdroj tepla: el
Topný výkon: 2200W
Ochrana proti přehřátí: Ano


Design

Rukojeti: Ano
Digitální displej: Ano
Barva: hliník / bílá
Možnosti pokládky: Podlaha


Rozměry a hmotnost

Rozměry (výška x šířka x hloubka): 459 x 684 x ​​90 mm
Šířka s podpěrou: 203 mm
Hmotnost: 6 kg




NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.