FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
19 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Kompaktní a lehký rychlý sušič
9,5 cm ultrakrátké pouzdro / 20 m/s super velký průtok vzduchu / 50 milionů záporných iontů / 57 °C inteligentní ovládání teploty
Pohodlné držení, lehké a praktické na cesty
Inovativní struktura je dodávána s ultrakrátkým pouzdrem, které není delší než tyčinka rtěnky, což umožňuje pohodlné uchopení. Snadno si ho vezměte s sebou na cesty pro větší jistotu.

Délka rtěnky*
Lehké tělo

Lopatky turboventilátoru produkují silný a stabilní proud vzduchu
Unikátní konstrukce se zakřivenými lopatkami a výstupem vzduchu, čerpá z pracovního principu leteckých turbínových motorů, snižuje ztráty větrné energie a efektivně zvyšuje rychlost vzduchu. Vysoce výkonný motor vytváří silný proud vzduchu, který rychle odpařuje vlhkost, aniž by vyžadoval vysoké teploty.

20 m/s m/s – Velký průtok vzduchu*
Čepele se 7 čepelemi – čepele ve tvaru křídel

Pohodlná teplota pro ochranu vašich vlasů
Teplota je detekována 60krát za sekundu a výsledek je přímo odeslán do mikroprocesoru, aby upravil teplotu vzduchu v reálném čase a zajistil, že teplota zůstane stabilní na 57 °C. Vědecká regulace teploty zabraňuje poškození vlasů a pomáhá vlasům udržet si zdravý lesk.
Naučte se od L'Oréal Arts Ambassador o správném způsobu sušení vlasů
Jason řekl: "Posouvání fénu dolů během sušení vede k hladším vlasům a způsobuje menší poškození vlasů. Mezi výstupem vzduchu a vlasy byste měli udržovat vzdálenost alespoň 10 cm. V létě je doporučená teplota 57 °C, což lépe chrání vlasy."
JASON CUI, velvyslanec L'Oréal Arts, bývalý hlavní stylista módních přehlídek Hermès, LV a Dior v Číně a oficiální stylista Harper's Bazaar.
Rychle uschněte, aniž byste poškodili vlasy, a odcházejte do práce s pocitem osvěžení
Ne všechny vysoušeče vlasů mohou dosáhnout rychlosti sušení 6,1 g/min*. Silné proudění vzduchu umožňuje rychlé odpařování vlhkosti a zkracuje dobu sušení vlasů, ať už brzy ráno nebo před spaním.

Brzy ráno – Zkracuje čas strávený sušením vlasů a poskytuje vám osvěžující ráno
Před spaním - Rychle vysuší a ochrání vaše vlasy pro dobrý noční spánek

Hladší a lesklejší vlasy
Vestavěný generátor iontů dokáže ve svém silném proudu vzduchu uvolnit až 50 milionů záporných iontů, což snižuje statickou elektřinu, zabraňuje krepatění, zplošťuje vlasovou kutikulu a dodává vlasům zářivý lesk. Poskytuje také rychlé a jemné sušení pro zlepšení zdraví vašich vlasů.

50 milionů záporných iontů*
Vyrovná vlasové kutikuly
Neutralizuje statickou elektřinu

Získejte větší kontrolu nad tím, jak si sušíte vlasy Uložte nastavení teploty pro větší pohodlí
Umožňuje volně přepínat mezi teplým a studeným vzduchem a lépe ovládat rychlost vzduchu. Začněte jednoduše stisknutím a stisknutím a vyberte si ze tří nastavení teploty pro hladké a pohodlné proudění vzduchu. Použitá teplota se automaticky uloží a aktivuje se při příštím použití.
Rukojeť vám poskytuje pohodlný pocit na dotek
UV povlak je odolný vůči nečistotám a je měkký na dotek, takže se pohodlně drží.
Snížení hluku při sušení vlasů
Odpor proudění vzduchu se během přenosu snižuje, aby se účinně kontroloval hluk. Díky jemnějšímu zvuku a silnějšímu proudění vzduchu můžete mít vy a vaše rodina příjemnější zážitek ze sušení vlasů.
Vícenásobná ochrana proti přehřátí pro zvýšenou bezpečnost
NTC detekuje teplotu vystupujícího vzduchu v reálném čase. Vybrané vysoce přesné prvky mohou automaticky spustit ochranu proti přehřátí a vypnout napájení v případě nadměrných teplot. V extrémních případech dojde k aktivaci pojistky, aby byla zajištěna bezpečnost.

Detekce teploty NTC
Ochrana proti přehřátí
Ochrana pojistkou

Propracované detaily, důmyslný design

360° dvouvrstvá tryska proti popálení – Bezpečný a rychlý styling
Závěsný háček – Snadno skladný
Ergonomická rukojeť - Pohodlné uchopení
Zesílený napájecí kabel - Izoluje teplo a odolává vysokým teplotám

*Délka rtěnky: Délka pouzdra je ekvivalentní tyčince rtěnky (Dior Lip Tattoo). *20 m/s velký proud vzduchu: maximální rychlost vzduchu v režimu silného studeného vzduchu měřená při jmenovitém napětí, se vzdáleností 10 cm mezi výstupem vzduchu ze vzorku produktu a vstupem vzduchu testovacího zařízení. *57℃ inteligentní regulace teploty: Teplotní rozdíl byl ±8℃, když byl vzorek produktu testován při různých okolních teplotách a různých rychlostech vzduchu pomocí standardního 53bodového teplotního testovacího zařízení, s testovací okolní teplotou nastavenou na 15℃/20℃ /25℃/30℃, rychlost vzduchu nastavená na silný/měkký pod 57℃ konstantní teploty a teplotní senzor umístěný 10 cm od výstupu vzduchu. *Rychlost sušení 6,1 g/min: Hodnota byla naměřena při teplotě 24,3 ℃ a vlhkosti 52 % RH, s produktem nastaveným na vysoký průtok vzduchu a režim horkého vzduchu a testovací hadřík umístěný 10 cm od vzduchu výstup vzorku produktu



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.