FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
20 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Buďte chytří, kondici

Vestavěný - GPS/GLONASS
Stylový 1,4'' - barevný displej
5 ATM - voděodolnost
Podpora 120+ ciferníků/emoji
Monitorování srdeční frekvence/spánku
Výdrž baterie až 9 dní

1000+ přizpůsobených kombinacíNový vzhled, kdykoli budete chtít
Mi Watch Lite nejsou jen chytré hodinky, mají svou vlastní jedinečnou osobnost. K dispozici jsou tři barevné varianty pouzdra hodinek, pět barevných variant řemínku, více než 120 tematických ciferníků a přizpůsobení funkcí ciferníku* pro uspokojení vašeho neustále se měnícího stylu.
1,4" TFT barevný dotykový displej
Podporuje automatické nastavení jasu. Vše, co potřebujete vědět, na jedné obrazovce.
Zvládá vnitřní i venkovní cvičení. Váš osobní trenér
11 cvičebních režimů5 ATM voděodolnost do 50m
Ať už jste uvnitř nebo venku, Mi Watch Lite sledují váš pohyb v reálném čase a podporují nastavení konkrétních cvičebních cílů, které vám pomohou zlepšit výsledky vašeho cvičení.

Venkovní běh
běžecký pás
Venkovní cyklistika
Otevřená voda
plavání
Volný styl
Plavání v bazénu
Kriket*
Trekking
Terénní běh
Chůze
Vnitřní cyklistika

Přesný duální satelitní systém určování polohy Prozkoumejte donekonečna
Díky určování polohy GPS+GLONASS a několika chytrým senzorům mohou hodinky přesně sledovat vaši trajektorii, rychlost, vzdálenost a spálené kalorie. Může také měřit jakékoli změny srdeční frekvence a poskytuje jasný obraz o stavu vašeho tréninku.

GPS + GLONASS satelitní určování polohy
Barometr (výškoměr)
3osý akcelerometr/3osý gyroskop
Kompas
PPG senzor

Profesionální sledování zdraví Mějte přehled o svém fyzickém stavu
Monitorování srdeční frekvence
Hodinky jsou vybaveny PPG senzorem a dokážou přesně detekovat vaši srdeční frekvenci 24 hodin denně a upozorní vás, když vaše srdeční frekvence překročí normální hodnoty. Může také ukládat údaje o vaší klidové tepové frekvenci po dobu 30 dnů, aby pomohla sledovat dlouhodobé změny srdeční frekvence.
Monitorování spánku
Analyzujte kvalitu svého spánku zaznamenáváním úplných údajů o spánku, jako je hluboký spánek, lehký spánek a délka spánku, abyste si udrželi dobré spánkové návyky.
Dýchání
Provádějte řízená dechová cvičení po dobu 1 až 5 minut v nastaveném rytmu ke zmírnění stresu kdykoli a kdekoli.
Denní údaje o zdraví na první pohled
Hodinky zaznamenávají údaje o vašem denním tepu, cvičení a spánku, čímž zajišťují, že jste dobře informováni o svém zdravotním stavu.
Výdrž baterie až 9 dní Ušetříte si starosti s každodenním nabíjením
100% nabití za 2 hodiny

9 dní – Obvyklé použití*
10 hodin – Nepřetržitý sportovní režim GPS

Více praktických funkcí na vašem zápěstí

Denní záznamy o spálených kaloriích, počtu kroků a časech, kdy jste vstali.
Okamžitě si prohlédněte hovory, textové zprávy a oznámení aplikací
Ovládejte hudbu a mějte telefon v kapse
Upozornění na nečinnost, která vám připomenou, abyste zůstali aktivní


Najít telefon
Zpráva o počasí
Poplach
Stopky
Svítilna
Časovač

Tři pouzdra na hodinky a pět řemínků v módních barvách Morandi, kombinujte, jak chcete

Růžový
Slonová kost
Černá
námořnická modrá
Olivový

* Vodotěsnost 50 m je založena na normě GB/T 30106-2013 a byla testována Čínským národním centrem pro dohled a testování horologické kvality. Čísla zpráv o voděodolnosti: Mi Watch Lite: QT2009041. Hodnocení voděodolnosti je 5 ATM (odpovídá hloubce 50 m pod vodou), což umožňuje nošení zařízení při sprchování a plavání, ale ne v sauně nebo při potápění.*Uživatelské rozhraní aplikace se může změnit. Přesnou reprezentaci najdete v aktuální stažené verzi Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite.*Zařízení v současné době podporuje pouze sledování dlouhého nočního spánku a nepodporuje sledování krátkých zdřímnutí denního spánku. Dlouhým nočním spánkem se rozumí spánek, který trvá déle než dvě hodiny po usnutí během nočního období. Standardní noční doba trvá od 21:00 do 9:00 následujícího dne. Lze monitorovat dlouhý noční spánek, který splňuje jednu z následujících podmínek: 1) Délka spánku je zcela v rámci nočního období; 2) Spánek začíná dříve než ve 21:00 nebo končí později než v 9:00, ale více než 50 % trvání spánku se odehrálo během nočního období.*Režim kriketu lze upgradovat prostřednictvím aktualizací OTA.*Přizpůsobené funkce ciferníku: Některé ciferníky podporují přizpůsobený obsah displeje, takže si můžete vybrat zobrazení svých oblíbených nebo nejčastěji používaných funkcí na hodinkách podle svých potřeb.*Pouzdra hodinek Black, Ivory a Navy blue se dodávají s páskem odpovídající barvy. Olivový a růžový řemínek je nutné zakoupit samostatně.*Všechny údaje na této stránce týkající se nabíjení a životnosti baterie jsou získány z laboratoří Zhou Hai. Skutečné výsledky se mohou lišit v závislosti na rozdílech ve verzi softwaru, prostředí a edici hodinek a nemusí odpovídat skutečnému produktu.*Typické využití baterie bylo měřeno následovně: Hodinky byly nastaveny na výchozí tovární nastavení. Bylo povoleno sledování spánku, 30minutové intervalové sledování srdeční frekvence a nepřetržité počítání kroků. Bluetooth přijímalo a zobrazovalo 100 notifikací každý den, byly nastaveny dva budíky denně, zamknutý displej se zapnul 50krát



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.