FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
17 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Redmi Fast Charge Power Bank
Dva vstupní porty / Dva výstupní porty / Vysoká kapacita 74 WhObousměrné 18W rychlé nabíjení

Vhodné pro leteckou dopravu

Vysoká kapacita 20 000 mAhDostatečná kapacita pro plné nabití čtyř telefonů a ještě zbývajícího napájení*
Vysoká kapacita 20 000 mAh; vestavěný inteligentní řadič nabíjení USB*; Kompatibilní s většinou telefonů a digitálních zařízení; dostatečná kapacita pro plné nabití čtyř telefonů Mi 9 a ještě zbývá energie. Pro klid, když jste na cestách.
Obousměrné 18W rychlé nabíjeníRychlé nabíjení a samonabíjení
20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank má dva USB-A výstupní porty, každý s maximálním výkonem 18 W. Má také dva vstupní porty, USB-C a Micro-USB port, každý s maximálním vstupem 18 W. Chytrá powerbanka, která nabízí efektivnější nabíjení a vybíjení a šetří drahocenný čas.

Nabíjení pro Redmi Note 7 - 3,5 krát
Nabíjení pro Redmi K20 - 3,5 krát
Nabíjení pro Mi 9 - 4,5 krát
Nabíjení pro iPhone XS - 4,7 krát

Dvojitý výstup USB-AJeden nestačí, dva jsou perfektní
20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank má dva USB-A výstupní porty, každý s maximálním výkonem 18 W při samotném použití. Kombinovaný výstup obou portů může dosáhnout 5,1 V / 3,6 A, takže jej lze použít k nabíjení telefonů i tabletů.
Dva typy vstupních portůJe lepší mít na výběr
Napájecí banka Redmi Fast Charge Power Bank s kapacitou 20 000 mAh má dva vstupní porty, USB-C a port Micro-USB, díky čemuž je plně kompatibilní se standardními kabely zařízení Android* a zajišťuje rychlé nabíjení samotné powerbanky.
Lithium-iontová polymerní baterie vhodná pro nabíjení různých zařízení
Lithium-iontová polymerová baterie s vysokou hustotou poskytuje trvalou a spolehlivou životnost baterie pro zařízení, jako jsou telefony, tablety a digitální fotoaparáty, takže můžete dobíjet, ať jste kdekoli - v kanceláři nebo na cestách.
Vysoce kvalitní čip ICpřidaná ochrana a zvýšená bezpečnost
Vysoce přesné odporové, indukční a kapacitní komponenty a pokročilé obvodové čipy mohou snadno odolat přebíjení, nadměrnému vybíjení, přehřátí, zkratům a dalším poruchám, které nabízejí spolehlivou ochranu jak pro napájecí banku, tak pro zařízení. Více ochranných prvků znamená zvýšenou bezpečnost při každodenním používání.

Teplotní ochrana
Ochrana proti zkratu
Ochrana proti obnovení továrního nastavení
Vstupní přepěťová ochrana
Ochrana proti zpětnému nabíjení
Výstupní nadproudová ochrana
Výstupní přepěťová ochrana
Ochrana proti přebíjení a nadměrnému vybití
Ochrana proti zkratu proti přepětí na hardwarové úrovni

Podporuje nízkoproudé nabíjeníSnadno použitelné dvouhodinové nabíjení
Dvojím klepnutím na tlačítko "Check Battery" přepnete do dvouhodinového režimu nízkoproudého nabíjení pro nabíjení náhlavní soupravy Mi Bluetooth nebo Mi Smart Band*. Vhodné pro nabíjení slaboproudých zařízení.

Mi Bluetooth sluchátka
Inteligentní řemínek Mi

*V souladu s mezinárodními leteckými standardy: jedno přenosné nabíjecí zařízení s kapacitou menší než 100 Wh, prošlo testováním UN38.3. UN38.3 zkušební zpráva z laboratoří China Electronic Standardization Institute (CESI), zpráva č.: S19-B0459-3.* Dost na plné nabití čtyř telefonů: Po úplném nabití čtyř telefonů Mi 9 po sobě měla 20 000-mAh Redmi Fast Charge Power Bank stále kapacitu baterie. Testovací data se mohou lišit v závislosti na objektivních změnách prostředí.*Vestavěný inteligentní nabíjecí řadič USB: podporuje většinu nabíjecích mechanismů na trhu a zaručuje kompatibilitu s různými přenosnými inteligentními zařízeními *K nabíjení napájecí banky lze použít libovolný kabel s portem Micro-USB nebo USB-C. Balení obsahuje 20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank, návod k použití a Micro-USB kabel.* 20 000 mAh Redmi Fast Charge Power Bank také podporuje nízkoproudové nabíjení pro náhlavní soupravy Bluetooth, inteligentní pásma a další zařízení jiných značek než Xiaomi.*Pokud není uvedeno jinak, všechna výše uvedená testovací data pocházejí z laboratoře Zimi. Skutečný výkon se může lišit v závislosti na objektivních změnách prostředí.
Specifikace:

Model výrobku č .: PB200LZM
Typ baterie: Lithium-iontová polymerní baterie
Napájení baterie: 74 Wh/3,7 V/20 000 mAh
Jmenovitá kapacita: 12 000 mAh (5,1 V/3,6 A)
Vstupní porty: Micro-USB / USB-C
Výstupní porty: 2 × USB-A
Výstupní parametry: 5 V=2,1 A/9 V=2,1 A/12 V=1,5 A
Výstupní parametry (jednoportový výstup): 5,1V = 2,4A / 9V = Max. 2A / 12V = Max 1,5A
Výstup se dvěma porty: 5.1V = 3.6A
Rozměry výrobku: 154 × 73,6 × 27,3 mm



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.