FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
13 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Elegantní a kompaktní nabíjecí pouzdrDiskrétníPřesto stylové
Zcela nový kompaktní design nabíjecího pouzdra se vyznačuje hladkými, zaoblenými konturami a tvrdými hranami pro pohodlnější uchopení. Vysoce lesklý povrch usnadňuje čištění pouzdra.
Čipová sada Qualcomm® BLUETOOTH® + pokročilá zvuková technologieJednoduše lepší zvuk
Díky čipové sadě BLUETOOTH Qualcomm QCC3040 a zcela nové technologii BLUETOOTH®®® 5.2 poskytují Redmi Buds 3 rychlejší a konzistentnější přenos zvuku pro výjimečný zážitek z poslechu.
12mm dynamický měničKvalitní hardware pro kvalitní zážitek z poslechu
Vychutnejte si detailnější zvuk s naším velkým 12mm dynamickým měničem vyrobeným z kompozitních materiálů. Tento ovladač, odborně kalibrovaný zvukovou laboratoří Xiaomi, poskytuje bohaté basové tóny, jasné vysoké tóny a konzistentně vynikající kvalitu zvuku.
Potlačení šumu s duálním mikrofonem pro hovorySlyším každé slovo, které říkáte
Duální vysoce citlivé mikrofony zabudované do sluchátek Redmi Buds 3 spolu s technologií Qualcomm® cVc™ Echo Cancelling a Noise Suppression dynamicky snižují okolní hluk a účinně minimalizují ozvěny. To znamená, že si můžete vždy vychutnat čisté hovory.
Extra dlouhá výdrž baterie 20 hodin* Dostatek času na poslech dalších 300 skladeb
Ačkoli malé a lehké, Redmi Buds 3 nabízí jak výkon, tak pohodlí. Vychutnejte si až 5 hodin výdrže baterie na jedno nabití nebo až 20 hodin používání při spárování s nabíjecím pouzdrem. Uvolněte se a vraťte se ke své hudbě. Vychutnejte si až 1,5 hodiny přehrávání z jediného 10minutového nabíjení.

5 hodin, jedno nabití
20 hodin, celková životnost baterie s pouzdrem

*Ve spojení s nabíjecím pouzdrem mají Redmi Buds 3 až 20 hodin výdrže baterie. Za předpokladu, že přehrávání skladby trvá v průměru 4 minuty, může zařízení přehrát celkem 300 skladeb. Skutečná doba se může lišit v závislosti na podmínkách používání.* 10minutové rychlé nabíjení vyžaduje, aby nabíjecímu pouzdru zbývalo alespoň 20% výdrže baterie. Používejte sluchátka až 90 minut po 10minutovém rychlém nabíjení. Testováno pomocí pokročilého kódování zvuku (AAC) s 50% hlasitostí.
MIUI Pop-up pro rychlé párováníJednoduše otevřete kryt pro spárování
Exkluzivní vyskakovací okno MIUI pro rychlé párování umožňuje rychlé spárování zařízení. Jednoduše otevřete nabíjecí pouzdro v blízkosti smartphonu a klepněte na obrazovku, když se objeví vyskakovací okno. Úroveň nabití baterie sluchátek a nabíjecího pouzdra je vidět na první pohled.
Dotykové ovládáníSnadné přepínání mezi hudbou a hovory
Klepnutím na zadní stranu sluchátek můžete přepnout režimy, pozastavit a obnovit přehrávání hudby a provádět další akce.

Klepněte dvakrát: Další skladba
Přijetí hovoru Stiskněte a podržte jedno ze sluchátek: Pozastavit/přehrát
Klepněte třikrát: Předchozí sledování / Zavěšení hovoru / Odmítnutí hovoru

Odolnost proti prachu a vodě IP54Pokročilé funkce ochrany, když je potřebujete
Sluchátka sluchátek Redmi Buds 3 byla odborně navržena tak, aby splňovala normy odolnosti proti prachu a vodě IP54* (úroveň 5 prachotěsná a úroveň 4 odolná proti vodě), takže sluchátka jsou chráněna před politím a potem.
*Příslušné obrázky funkcí sluchátek na této stránce jsou ilustrativní. Parametry produktu jsou pouze orientační. Některé parametry produktu se mohou lišit v důsledku vnějších faktorů, jako je prostředí a rozdíly v systémech mobilních telefonů. Podrobnosti naleznete v aktuálním produktu.*Údaje o hmotnosti jednoho sluchátka dodaného laboratoří Xiaomi. Tato hodnota se může mírně lišit v závislosti na použitých metodách měření.*Podmínky testu životnosti baterie: Úroveň nabití baterie sluchátek na 100 %, hlasitost sluchátek nastavena na 50 %, režim kódování BLUETOOTH® nastaven na AAC. Postup testování: Baterie sluchátek Redmi Buds 3 byly při přehrávání zvuku zcela vybité, dokud se sluchátka nepřestala přehrávat. Skutečná doba používání se může lišit v závislosti na podmínkách používání, úrovni nabití a faktorech prostředí.* Test odolnosti proti vodě IPX4. Podle hodnocení ochrany skříně GB / T 4208-2017 (kód IP) prošel testem provedeným společností Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Zkušební protokol č. je SAC2021-06245C. Výsledek testu ukázal, že je v souladu s normou GB / T 4208-2017.* IP5X prachotěsný test. Podle hodnocení ochrany skříně GB / T 4208-2017 (kód IP) prošel testem provedeným společností Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd. Zkušební protokol č. je SAC2021-06112C. Výsledek testu ukázal, že je v souladu s normou GB / T 4208-2017.*Chcete-li použít funkci MIUI Pop-up pro rychlé párování, budete muset upgradovat smartphone na nejnovější stabilní verzi MIUI. Tuto funkci podporují následující smartphony: Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 10, Mi 11i, POCO F3, Mi 10T, POCO F2 Pro, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro.
Specifikace sluchátek

Rozměry sluchátek: 40,7 x 16,9 x 18,7 mm
Čistá hmotnost jednoho sluchátka: 4,5 g
Komunikační dosah: 10m (otevřený prostor bez překážek)
Kapacita baterie: 35mAh (jedno sluchátko)
Vstupní parametry: 5V⎓70mA
Typ baterie: Lithium-iontová polymerní baterie
Bezdrátové připojení: Bluetooth® 5.2

Specifikace nabíjecího pouzdra

Nabíjecí pouzdro dimensio



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.