MAY SALE
-30%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Přepněte na inteligentní automatický úklid domácnosti

Funkce zametání a vytírání 2 v 1
2100 Pa Výkonné sání
Laserová navigace LDS
Příslušenství a spotřební materiál
Podpora MultiMap
Automatické dobíjení a obnovení
Chytrá aplikace a hlasové ovládání
Protipádové a protikolizní senzory

Zametání a vytírání 2 v 1

Režim zametání a vytírání – Funguje s nádrží 2 v 1
Pouze zametání – 550 ml velká nádoba na prach
Pouze vytírání – nádrž 2 v 1

Příslušenství a spotřební materiál
Snadný nákup spotřebního materiálu a náhradních dílů, jako jsou střední kartáče, HEPA filtr, mokrý a suchý mop, čisticí kartáčky přímo z Mi.com.
Inteligentní mapování a plánování trasy
Nový laserový navigační systém LDS pracuje s vylepšeným algoritmem SLAM pro mapování v reálném čase, vyšší rychlost, vyšší přesnost a delší dosah skenování. Robot se chytře vypořádá s komplikovaným okolím a pečlivě skenuje celou podlahu.

8 m – Dosah skenování
6×360°/s – Frekvence skenování
2016 krát/s – vzorkovací frekvence
≤2 % – Odchylka přesnosti

Podpora MultiMap
Mi Robot Vacuum-Mop P dokáže sestavit a uložit až 10 různých map pro váš duplex/vícepatrový dům. Tato exkluzivní funkce ukládání do paměti vás zbaví nepříjemností spojených s přemapováním všech podlah při každém použití, čímž eliminujete manuální úsilí.
Funkce automatického dobíjení a obnovení
Zařízení může automaticky přejít do nabíjecího bodu a pokračovat v čištění od bodu přerušení, pokud se mu někdy uprostřed vybije baterie.

Pokračuje od bodu přerušení
Automatické dobíjení

Ultimate Power Machine
S výkonným 2100Pa sáním a špičkovým bezkomutátorovým motorem dosáhnete důkladného vyčištění prachu a nečistot během okamžiku. To ve spojení s 3200mAh baterií vám usnadní život.
Vybaveno Anti-Collision, Anti-Drop a dalšími vysoce přesnými senzory
12 sad vysoce přesných senzorů pomáhá při přesném zobrazení okolí. Zařízení je poháněno antikolizní a anti-drop senzorem, umožňuje přesnou navigaci, překonává překážky do výšky 2 cm, vyhýbá se jakémukoli pádu ze schodiště a inteligentně snímá okolní prostředí.
Chytrá elektronicky řízená nádrž na vodu
Je navržen s elektronicky řízeným čerpadlem, je dodáván se 3 rychlostními stupni režimů dávkování vody a mechanismem prevence ucpání vodou. Vyberte režimy podle intenzity čištění a typu podlahy, kterou chcete čistit.

Chytrá elektronická nádrž na vodu
3 ozubená kola přívodu vody
Elektronicky řízené čerpadlo
Inteligentní dávkování vody

Chytrá aplikace a hlasové ovládání
Připojte se k aplikaci Mi Home a prozkoumejte nepřeberné množství možností, jako je dálkové ovládání, mapování v reálném čase, sekundární čištění, vyrovnání zařízení, DND atd. Je také navržena pro spolupráci s Google Assistant a Alexa, takže ji můžete ovládat pomocí hlas.
Čištění hran
Zařízení lze použít k efektivnímu čištění rohů. Pomocí možnosti „Vysávat podél okrajů“ v aplikaci Mi Home můžete rychle zmapovat svůj domov, což by zkrátilo dobu mapování o 60 %
Bodové čištění – Vyčistí na vybraném určeném místě
Čištění zóny – Vyberte oblast v aplikaci Mi Home a zařízení vybranou zónu vyčistí
Plánování
Nastavte si dobu čištění podle svých potřeb
Moderní profesionální čisticí řešeníMi Robot Vacuum-Mop P je moderní zázrak s neuvěřitelnými funkcemi, které vám usnadní každodenní život mnohem snadněji než dříve. Je nabitý funkcemi, jako je zametání a vytírání 2 v 1, které bez námahy zvládnou každodenní práce, jako je zametání, vytírání, zametání a vytírání. Je vybaven laserovým navigačním systémem LDS, který pracuje s vylepšeným algoritmem SLAM pro mapování v reálném čase, rychlejší skenování a delší dosah skenování.Mi Robot Vacuum-Mop P Vlastnosti:Robot je dodáván s profesionálním designem mopovací dráhy speciálně vytvořeným pro Indiu Homes.Je vybaven 12 sadami vysoce přesných senzorů, které pomáhají s přesným zobrazením okolí.Je také poháněn antikolizní a anti-drop senzorem a překonává překážky až do výšky 2 cm.Vakuový robot má výkonnou schopnost zpracování dat a je poháněn procesorem Cortex-A7 a grafickým procesorem Mali 400. Díky silnému sání 2100 Pa a chytré elektronicky řízené nádrži na vodu vám tento robot velmi usnadňuje život. Můžete se také připojit k aplikaci Mi Home prozkoumat nepřeberné množství možností, jako je dálkové ovládání, mapování v reálném čase, plánovaný úklid, úklid míst atd. Můžete si také vybrat sloučení, rozdělení nebo pojmenování místnosti pro úklid. Dynamické plánování cesty pomáhá sledovat různé cesty pro různé režimy. Zařízení se může automaticky dobít a obnovit, kdykoli je to potřeba. Můžete také nastavit virtuální stěny nebo omezené oblasti kolem objektů, abyste se vyhnuli čištění omezených oblastí, jako jsou koberce nebo umývárny. Vakuový robot má výkonnou schopnost zpracování dat a je poháněn procesorem Cortex-A7 a GPU Mali 400.
Specifikace:

Název: Mi Robot Vacuum-Mop P
Rozměry: Ø 350 X 94,5 mm
Kapacita baterie: 3200 mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Délka: 60-130 minut
Hmotnost: 3,6 kg



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.