FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
14 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Projektor WANBO T4 vybavený rozlišením Full HD a pohlcujícím zvukem poskytuje zážitek z kina jako doma. Takže můžete sledovat své oblíbené seriály, televizní pořady nebo filmy na velké obrazovce s přáteli a rodinou. A co víc, díky malému, kompaktnímu designu vám tento projektor umožní snadnou instalaci kdekoli. Chcete-li začít, vše, co potřebujete, je bílá stěna nebo plátno, elektrická zásuvka a přístup k internetu.
Rysy:

Skutečně inteligentní kinoprojektor - AI Auto Focus a Auto Keystone, Android TV 9.0
Inteligentní nastavení obrazovky - vychutnejte si dokonalou velikost obrazu během několika sekund s automatickou kalibrací
Malé rozměry, vysoký výkon - přenosné, lehké a jasné (až 450 ANSI lumenů)
Prostorový zvuk - stereofonní reproduktory, dekódování DOLBY a DTS
Přístup ke streamovacím službám - Netflix, Prime Video, Hulu atd.
Wi-Fi 6 nové generace a Bluetooth 5.0
Rozlišení Full HD 1080p a HDR 10

Automatické ostření a automatická korekce lichoběžníkového zkreslení
Wanbo T4 je vybaven vysoce citlivou kamerou s automatickým ostřením a 6osým gyroskopem. Vychutnejte si dokonalou velikost obrazu během několika sekund s pokročilými technologiemi automatické kalibrace, včetně zaostření TOF, automatické korekce lichoběžníku, automatického přizpůsobení obrazovky (HDR), bez složitých úprav obrazovky. Obraz zobrazený pod úhlem bude automaticky zarovnán pomocí vestavěného 6osého gyroskopu. Proprietární algoritmus společnosti Wanbo zarovná a automaticky opraví obraz během několika sekund.
Vynikající projekční parametry
Díky přenosnému a lehkému designu a jasu až 450 ANSI lumenů dokáže tento projektor promítat jasný obraz i venku. Navíc díky technologii LED a rozlišení až 1920 x 1080p a projekci až 130 palců poskytuje tento projektor ostrý a jasný obraz, takže můžete sledovat svůj oblíbený obsah ve velkých detailech.
Technologie pro zlepšení kvality obrazu
Díky aktivnímu HDR tento projektor vylepšuje každou scénu a nabízí bohaté barvy a skvělé detaily. Kromě toho multi-HDR formát tohoto projektoru, včetně HDR10 a HDR10 , spolu s technologií dynamické inteligentní adaptace obrazu Wanbo poskytuje vysokou kvalitu HDR, takže si můžete vychutnat svůj oblíbený video obsah ve vysoké kvalitě.
Wi-Fi 6 nové generace a Bluetooth 5.0
Díky vysokorychlostnímu Wi-Fi 6 poskytuje tento projektor bezproblémové sledování online filmů a hraní her při práci s routerem Wi-Fi 6. A co víc, s vestavěným Bluetooth 5.0 vám Wanbo T4 umožňuje pohodlné a volné připojení různých zvukových zařízení Bluetooth.
Uzavřený vnitřní okruh odvodu tepla
Prach je pro projektor vždy problém. Způsobuje tmavé skvrny na obrazovce a snižuje odvod tepla, zejména když se prach dostane dovnitř projektoru. Výše uvedeným nepříjemnostem se lze s Wanbo T4 zcela vyhnout, protože se jedná o zcela uzavřenou technologii vnitřního obvodu odvodu tepla, která zlepšuje uživatelský zážitek a výrazně prodlužuje životnost.
Specifikace:

Technické údaje:

Kód: T4
Rozměry: 127 x 150 x 185 mm
Barva: Bílá
Hmotnost: 1.2 kg

Optický výkon: 

Ostrost: Automatická
Kontrast: 2000:1
Projekční technika: LCD
Technologie světelného zdroje: LED
Nativní rozlišení: 1920 x 1080 px
Poměr stran obrazu: 16:9; 4:3
Jas: 450 ANSI lumenů
Lichoběžníková korekce: Automatická
Velikost obrázku: 60 až 130 palců

Parametry systému: 

Zpracovatel: ICC 9269
RAM: 1GB DDR4
Vnitřní paměť: 16GB eMMC
Systém: Android 9.0
Wi-Fi: Dvoupásmová WiFi 6
Bluetooth: 5.0
Reproduktory: 2x 3W
Porty: 1x HDMI; 1x USB; 1x 3,5mm jack



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.