FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Xpreen XPRE035 Elektrický zubní kartáček

136,30 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 272,59 Kč


Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
5 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
holm7383
Poslední aktualizace
před 3 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Šestijádrový elektrický zubní kartáček XPREEN IPX7 v z ll je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat čisté jídlo a pohodlí. Tento jrat lthet zubní kartáček používá plnou zvukovou technologii, která může být použita k výrobě r 40000 t jistých t minut. Tyto výkyvné pohyby umožňují, aby kapalina vstoupila do zubů a nymfová linie šla n. Náš zubní kartáček je důkladný a příjemný zubní kartáček si lm nyt ny jt, r ad sul mnohem čistší výsledky nyt jistě t než tradiční zubní kartáčky.
Zubní kartáček se používá k udržení neposkvrněného s. Celá zvuková technologie nádoby způsobuje, že se zuby vyplňují a kaz zubu se snižuje a zub se stlačuje. Zuby jsou rychlé a zuby jsou důkladně vyčištěny, čímž poskytují dlouhotrvající svěží dech a zářivý úsměv.
Zubní kartáček lze bezpečně používat ve sprše nebo ve sprše. Akumulátor lze použít k tomu, aby baterie mohly být nepříjemné vůči živlům. A intuit v t lt si indikátor displej vždy komunikuje nt baterie tt tts gi levelj r l.
Elektrický zubní kartáček XPREEN IPX7 v z ll má jiný materiál a odolný design. Ergonomická rukojeť poskytuje pohodlný zub a rukojeť. A opálené kartáčové hlavy mohou způsobit, že oko bude více přizpůsobeno důstojníkovi.
Pořiďte si elektrický zubní kartáček XPREEN IPX7 v z ll a vystřelte na pohodlný zubní kartáček se šesti lokty, který je důkladnější než běžný zubní kartáček
f k. Ať už máte zubní kaz, zubní kaz nebo zubní kaz, tento zubní kartáček žije na nohou, aby se leskl čistě a vaše zuby jsou v pořádku.
Produkt v e r a t i on o s t ř e d k ů Zubní kartáček můžete také bezpečně používat ve sprše nebo ve sprše, takže se obáváte o to, co je v r a t i na . A jrat lthet baterie se jednou rozbije a vy budete mít prospěch, protože nikdy nemusíte měnit baterie. A baterie tor t tt tts gi level t t n t t n můžete vždy sledovat praktický ukazatel t lt si indikátor n.
Elektrický zubní kartáček XPREEN IPX7 v z ll je vyroben z materiálů, které zaručují dlouhou životnost. Ergonomická rukojeť jistě zvládne zub pohodlně. A kartáčové hlavy tan mohou být v přizpůsobit, aby se přizpůsobily jednomu nit t t .
Neváhejte a pořiďte si elektrický zubní kartáček XPREEN IPX7 v z ll a vyzkoušejte šest els a pohodlný zubní kartáček, který je důstojník schopen používat s tradičními zubními kartáčky. Dejte zuby do jasné g t a priorita ss , a máte zaručeno, že dostanete výsledek.

W n: Bílá r
Použití viz: Domů
Systém kartáčů: měkký
Věková skupina: Feln tt
Platí s: Zubní lékař t s
T lt si hnízdo lts g: 5V
V z ll s gi třída ly: IPX7
Celkový výstup tm ny: 1,8 W
Kapacita baterie tor sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium baterie tor
Id z t si m d
Chytrá paměť
IPX7 v z ll
Olovo k n lk li t lt s
Inteligentní
T zemm d
Vibrace si frekvence

Balíček obsahuje:1 * sonický elektrický zubní kartáček 1 * standardní kartáčková hlava 1 * vodiče k n lk li t lt základna 1 * t lt k bel



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.