FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
24 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

AKČNÍ CENA OD POUHÝCH 299 EURO ZA PALETU platná pouze od 14.3.2022 do 20.3.2022 !!!

Nyní opět roztáčíme s našimi nabídkami na finále lovců návratů! Chceme, aby každý měl šanci získat skvělé smíšené palety.


Objednejte nyní přímo přes WhatsApp.

Nabízíme vám jedinečnou speciální položku!

K dispozici je 20 europalet se smíšeným zbožím A a B

Naše palety mohou obsahovat i značkové zboží, jako je Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel a další značky.

Všimněte si také našeho železářství / palet pro kutily, které Vám zde nabízíme pod Zbytky, kam patří i zboží od Villeroy & Boch - Gardena - Bestway a dalších.

Zboží pochází z vrácení, ale nebylo použito. Jedná se o vrácení z důvodu nespadlého, nepoškozeného zboží. Může se také jednat o vratky ze skladu, které byly pouze v expedičním skladu a/nebo skladu FBA a jejichž skladovací doba byla překročena. Nejsou to nutně výnosy Amazonu!

Palety mohou obsahovat položky z následujících skupin produktů:
Dekorace - domácnost - hračky - psací potřeby - prostřený stůl - hobby a dílna (přesný výpis není možný, ale palety jsou extrémně levné)

Výslovně upozorňujeme, že vratky nemusí nutně pocházet od zákazníků Amazonu, může se také jednat o zboží, které bylo uskladněno na Amazonu a je vráceno z důvodu překročení skladovací doby, jedná se logicky i o vracení Amazonu z expedičního skladu Amazonu !!!! !!! Palety se neskládají pouze z vratek Amazon - jsou to smíšené zbývající skladové palety, jak je popsáno. Cena těchto palet je však jednoznačně bezkonkurenční!

Hledáte jiné zboží?

Máme například venkovní palety na hračky se smíšenými dětskými elektrickými vozidly - Výrobek obsahuje minimálně 10 dětských vozidel na paletě za pouhých 999 eur za paletu. Zjistěte online, kolik stojí dětská elektrická vozidla přibližně!

Obrázky jsou příklady jedné z našich palet, každá paleta vypadá jinak a je jinak zabalená! Není zaručeno, že jsou zahrnuty přesně 1 ku 1 zobrazené položky. Obrázky jsou výslovně určeny jako ukázkové obrázky toho, jak palety vypadají.

Máme také smíšené palety z kategorií: Domácí elektrospotřebiče - kutil / železářství / zahrada - hry a koníčky!

V případě zájmu nám zašlete poptávku.

Zboží se nachází v Hamburku - zboží je v našem expedičním skladu u naší spediční společnosti, která za nás zajišťuje i expedici.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.