Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Apple iPhone 3GS Smartphone (8,9 cm (3,5") displej, dotykový displej, 3 megapixelový fotoaparát, 16/32GB interní úložiště) černobílý
Zařízení byla resetována do továrního nastavení.
Apple iPhone 3GS 16/32GB černá
Seznamte se s nejrychlejším a nejvýkonnějším iPhonem všech dob. iPhone 3GS má nahrávání videa, rozpoznávání hlasu, až 32 GB úložiště a další.
Nejrychlejší iPhone všech dob.
První věc, kterou si všimnete, je, jak rychle se programy iPhone 3GS spustí. Webové stránky se zobrazí během několika sekund a e-mailové přílohy můžete otevřít rychleji. Optimalizovaný výkon a vylepšený 3D grafický procesor také poskytují neuvěřitelný herní výkon. Ve skutečnosti je vše, co děláte s iPhonem 3GS, až dvakrát rychlejší a mnohem přímější.
Video
Nyní můžete nahrávat, upravovat a sdílet videa přímo z vašeho iPhone 3GS. Vytvářejte vysoce kvalitní videa VGA v orientaci na výšku nebo na šířku. Ořízněte materiál výběrem počátečního a koncového bodu. A pak ji ukažte ostatním prostřednictvím e-mailu, v galerii MobileMe, zveřejněte ji na YouTube nebo ji synchronizujte s počítačem Mac nebo PC přes iTunes.
3 megapixelový fotoaparát.
Nový 3megapixelový fotoaparát s automatickým ostřením také pořizuje skvělé fotografie. A má užitečnou novou funkci: stačí klepnout na obrazovku a zaměřit se na to, co chcete.
Hlas.
Hlasové ovládání rozpoznává jména vašich kontaktů a zná hudbu na vašem iPodu. Takže zavolejte nebo si pusťte písničku. Prostě řekněte, co chcete. Kompas.
Díky vestavěnému digitálnímu kompasu vám iPhone 3GS ukáže cestu. Použijte novou aplikaci Kompas nebo si vyzkoušejte, jak automaticky zarovná mapu směrem, kterým se díváte.
Vyjmout, kopírovat a vložit.
Vyjímejte, kopírujte a vkládejte text a fotografie – dokonce i mezi programy. A můžete dokonce kopírovat obrázky a obsah z webu a použít je jinde.
Klávesnice na šířku.
Potřebujete více místa na psaní? Otočte iPhone na šířku a pracujte s větší klávesnicí v Mailu, Zprávách, Poznámkách a Safari. Zpravodajství.
Posílejte zprávy s textem, videem, fotkami, zvukem, polohou a kontaktními údaji. Můžete dokonce pořídit fotografii nebo video
Hledání.
Hledalo, našlo. Pomocí Spotlightu můžete prohledávat všechny své kontakty, e-maily, kalendáře a poznámky i celý iPod.

Přístupnost.
iPhone 3GS nabízí funkce, které pomáhají lidem se zrakovým a sluchovým postižením. Mezi tyto funkce patří Předčítání VoiceOver, zvětšení, volba bílé na černé obrazovce, monofonní zvuk a další.

Internetový tethering.
Surfujte prakticky kdekoli na internetu. Protože nyní můžete připojit svůj iPhone k notebooku nebo počítači Mac a používat jej jako modem. Tethering není v současné době v některých zemích k dispozici. Další informace jsou k dispozici u příslušného poskytovatele mobilních služeb.

Hlasové poznámky.
Zaznamenejte nápad, poznámku, schůzku nebo cokoli chcete pomocí nové aplikace Hlasové poznámky a pak ji sdílejte s ostatními.

Nike + iPod.
iPhone je dodáván s podporou Nike+ iPod. Jednoduše zabalte snímač Nike+ iPod (prodává se samostatně) do bot Nike+ a začněte cvičit.

Sdílí.
Aplikace Akcie na iPhonu zobrazuje grafy akciových trhů, podrobné informace a dokonce i aktuální titulky pro akcie podle vašeho výběru. A když iPhone otočíte, uvidíte ještě podrobnější informace.
"Zařízení jsou zapnutá/vypnutá a testovaná na funkčnost LCD. Zařízení jsou dodávána včetně baterie a zadního krytu.
Zboží je použité B-zboží."

Testované zapnutí/vypnutí znamená, že se zkontroluje, zda je lze zařízení zapnout. Kromě toho je testován displej LCD.
Tato nabídka je určena výhradně profesionálním prodejcům. Prodej probíhá jako zvláštní položka výslovně bez záruky nebo vrácení.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.