FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Proč uvádění přesných cen je důležité?

Proč uvádění přesných cen je důležité?

Jednou s nejdůležitějších známek velkoobchodu je závislost cen na objednaném množství. Obecně každé cena může být dohodou, jestliže se kupující zaváže k velkým odběrům. Samozřejmě není výjimkou, když se vyjednávaní tyká opačné situace – tedy minimální objednávky.

Tyto zmíněné situace – i když rozdílné – mohou být vyřešené tím stejným, jednoduchým způsobem. Jak?  

Pro každou nabídku stoji za to připravit rámy cenové, v závislostí na jednotlivých odběrech. 

 

Významné je aby minimální objednávka byla skutečně nejmenším možných k realizaci množstvím. 

Samozřejmě, může nastat situace, kdy kupující i přes to Vás bude kontaktovat s otázkou zda si může objednat menší než minimální množství, ale to není v tuto chvíli tolik důležité. Mnohem podstatnější je, aby uvedené číslo neodradilo potencionální kupující. Příklad: Nastavil jsem minimální objednávku na 100 kusů, ale skutečně prodám 10 – rozdíl je velký, protože šance na získaní zájemců o koupí toho minima bude mnohem miň. Když nastavím minimum rovnou na 10 kusů, přilákám kupující k moji nabídce a pří tom vůbec neodradím větší kupující. 

Rámy cenové nesmí být velké.

Mnoho kupujících se rozhodne pro objednávku pár kusů navíc jen , aby získat lepší cenu. Díky tomu rychleji prodáte zboží. Příklad: stejná cena pro 10 až 1000 kusů není motivaci pro navěšení objednávky. Místo toho cena za každých 100 kusů ano: 10-99, 100-199, 200-299 atd. Rozdíly v cenách nemusí být velké na první pohled – důležité aby byly viditelné v celkovém souhrnu.

Na Merkandi velmi jednoduše nastavíte cenové rámy u všech nabídek. Stačí, že v poli „Možností ceny“ ve formuláři nabídky zaškrtnete „Cena závisle na množství“. Pak stačí jen zadat rozpětí (množství od a množství do) a ceny, aby každý kupující mohl vidět tyto informace ve Vaší nabídce.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Předchozí záznam Další záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.