WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

CB PNI S9 délka antény 120 cm a magnet s pni motýlkem 120/DV 125 mm

592,74 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
100 kusů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-S9-120/DV
EAN:
5949066513879
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


Výkon Cb antény
Výkon výrobku úzce souvisí s technickými vlastnostmi, které má anténa v ideálních podmínkách montáže a použití: SWR < = 1,2:1, maximální aplikovaný výkon 600 W, impedance 50 Ohm rezistor, nerezová ocel atd.

Vzdálenost komunikace
Komunikační vzdálenost je dalším rozhodujícím faktorem při pořizování a používání CB antény. Komunikační vzdálenost 12-14 km je tedy dosažena v ideálních pracovních podmínkách: kalibrovaná anténa, otevřené pole bez překážek, stanice s maximálním zákonem přípustným výkonem 4W as standardním příjmem. Jakákoli překážka, jako jsou: kopce, hory, budovy, zdi, může vést ke snížení této vzdálenosti.

Délka antény
Délka antény je dalším velmi důležitým faktorem, který může ovlivnit vzdálenost komunikace v provozu. Čím delší je anténa, tím větší je dosah. Anténa v této sadě má délku 137 cm (včetně magnetické základny).

Magnetická základna
Magnetická základna v tomto balení je opatřena kabelem o délce 4 m, dostatečnou délkou pro umístění antény na kopuli a průměrem 125 mm. Výkonný magnet poskytuje anténě stabilitu i při velmi vysokých rychlostech.

Nastavitelný úhel
Tato anténa může být nakloněna pomocí motýlkového šroubu, se kterým je k dispozici, pro vstup do průchodů, garáží nebo parkovišť s nízkou výškou. Kromě těchto situací se nedoporučuje sklon větší než 30 stupňů, protože to může ovlivnit výkon antény.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.