FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Kolekce 2018

od 628,64 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
24 kusů
Dostupné množství
4875 kusů
Stát
Španělsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
Dodací lhůta
2 dny
Poslední aktualizace
před 8 měsíci

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

SUPER NABÍDKA NA NOVOU EXKLUZIVNÍ KOLEKCI DŽÍNŮ CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERICAN BRANDS VÁM NABÍZÍ EXKLUZIVNÍ CELOU KOLEKCI 2018
30 modelů džínů
5 modelů šortek
3 modely bund
CR7 FLEX
Blokováním bavlny a spandexu v pokročilém procesu tkaní jsme vytvořili CR7 Flex pro vynikající protahování a regeneraci. Tento denim je navržen tak, aby vás dojal! Se vším vzhledem a stylem byste chtěli špičkový denim, ale s úrovní pohodlí a mobility neomezenou, neomezenou a bezkonkurenční.
Perfektní volba pro každého, kdo je stále v pohybu.
DŽÍNY PRO VŠECHNY
První džínová kolekce CR7 se skládá z šortek a džínů pro muže, vše střižené tak, aby předvídalo pohyby. Existují čtyři typy pánských džínů, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly téměř všem tvarům těla a stylovým preferencím. Bez ohledu na to, jak nosíte džíny, pokud hledáte džíny, které podporují váš neomezený životní styl, CR7 bude mít model pro vás.
ZNOVUOBJEVENÍ DŽÍNOVINY
Ze základní látky pánské módy: džínovina. Inspirovali jsme se tím, jak Cristiano Ronaldo žije v terénu, a navrhli jsme kolekci pro každého muže, který je stále v pohybu a potřebuje džínovinu, která ho nedrží.
Vytvořením nové látky, která inspiruje svobodu: CR7 Flex, je Cristiano schopen dát své jméno džínovině, která vypadá jako džínovina, ale je pružnější a méně omezující.

K DISPOZICI JSOU VŠECHNY VELIKOSTI

DŽÍNY SLIM BIKER TYPE-C - TMAVÁ PRYSKYŘICE
Dostupné barvy: DARK BLUE
Ikonický vzhled CR7 je součástí těchto motorkářských džínů typu C. Tyto úzké džíny zahrnují přikrývku Moto na stehně a zadním třmenu, stejně jako zkroucené švy a tvarované záplaty nohou. Pohodlný střih - Střední pas - Pohodlné džínové pružení - Zapínání na zip - Tmavá pryskyřice - Cristiano Ronaldo oversized kovový nýt

TENKÉ ROVNÉ DŽÍNY TYPU C
Dostupné barvy: ADMIRAL - INDIGO - KÁMEN - WAXED JET
Originální a přehledné džíny CR7 Type-C Denim kombinují středně vysoké džíny v boku a stehně s rovnou nohou ke kotníku. Mezi nejjemnější detaily patří ikonický bílý nýt, obnošené blednutí, klasický poklopec na zip a záhyb na dolním lemu. Comfort Fit - Medium Rise - Strečový denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 Kožená zadní nášivka a ikonický bílý nýt

TYP S SUPER SKINNY INŽENÝRSKÉ SKINNY
Dostupné barvy: ROSE BLUE - COASTAL BLUE - ONYX - ASPHALT - WHITE ALPES - INDIGO
Džíny CR7 Type-S byly navrženy s ohledem na tělo. Tyto skinny džíny mají 3D prošití na koleni a zadní straně nohy. Umyté pro nošení jako vaše první nošení. Skinny střih - Nízký vzestup - Měkká strečová džínovina - Knoflíkový poklopec - Indigově modrá džínovina - 3D prošívání + Detaily panelu - Kožená zadní nášivka CR7 + ikonický bílý nýt

TYP T TAPERED PRYSKYŘIČNÉ DIP JEAN
Dostupné barvy: RESINE NAVY
Džíny CR7 Type-T mají nízký pas a lehký rozkrok pro větší prostor a pohodlí v sedadle a stehnech. Klenutá noha se zužuje ke kotníku pro moderní tvar. Detaily zahrnují ikonický bílý nýt se stříkanci. Zúžená noha - Low Rise / Crotchless - Soft Stretch Denim - Button Fly - Indigo Blue Denim - Spray Resin + Abresions - Cr7 Leather Back Patch + Iconic White Rivet

RIP BACK SHORT - BLACK JET
CR7 roztrhané džínové šortky, vyrobené z pleteného denimu, poskytují pohodlí i postoj. Tyto kraťasy slim fit mají ikonický bílý nýt a trojité jehlové švy.
POTAŽENÁ TRYSKA - VOSKOVANÁ TRYSKA
Džínové džíny CR7 jsou vyrobeny z měkké džínoviny a potaženy voskovaným povrchem pro jedinečnou patinu při každém nošení. Černý materiál hraje na tmavý denim, zatímco lepené okraje kontrastují se surovým džínovým dnem.
KICK BACK SHORT - DŘEVĚNÉ UHLÍ
Džínové šortky CR7 jsou vyrobeny z měkkého úpletu, který byl vyprán pro maximální pohodlí. Zakalené šedé mytí a oxidované tóny dávají charakter těmto krátkým kalhotám CR7.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.