FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
17 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Podložka na stůl pro myš Klávesnice myši Protiskluzová ochranná podložka

152,98 Kč /kus cena bez daně
Objednávám

Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
bez omezení
Stát
Polsko
Skupina zboží
Nové  
SKU:
72588
EAN:
5905601816744

Pošlete zprávu Zavolejte

Podložka na stůl pro myš Klávesnice myši Protiskluzová ochranná podložka - popis

Protiskluzová podložka pod myš a klávesnici Alogy Popis produktu + klíčové vlastnosti

Klíčové vlastnosti: Značka: Alogy Typ: Ochranná podložka, Podložka na stůl Vzor: Les - Les Materiál: Neopren + Guma Rozměry: 80 cm x 40 cm x 0,3 cm (délka x šířka x tloušťka) Hmotnost: 561g Zesílené okraje: Odolný lem na okrajích zaručuje dlouhou životnost bez trhlin nebo děr Voděodolný: Vodotěsný povlak účinně zabraňuje náhodnému poškození rozlitím V ceně: Podložka na stůl
Pokročilý design Podložka pod myš je vyrobena z neoprenu, díky čemuž je pružná a měkká na dotek. Neopren je také materiál odolný proti oděru, díky kterému je podložka odolná a poskytuje dlouhotrvající komfort používání. Na spodní straně podložky pod myš je vrstva gumy, která účinně přilne k povrchu stolu a zabrání náhodnému posunutí při intenzivním používání myši. Zajímavým prvkem prostírání je jeho vzor, který má podobu lesa. Tento design dodává podložce nejen estetický vzhled, ale může mít také praktický efekt, který uklidňuje naše oči. *POZNÁMKA! Uspořádání vzoru se může mírně lišit od toho, které je zobrazeno na fotografiích.
Vodotěsná ochrana Podložka pod myš je nejen atraktivním doplňkem, ale také praktickým řešením, které kombinuje styl a funkčnost. Jeho vodotěsná konstrukce účinně chrání povrch stolu před možným poškozením způsobeným rozlitými tekutinami, což vám umožní pracovat bez obav o odolnost desky stolu. Podložka je navíc prachotěsná a odolná proti potu, díky čemuž je její udržování v čistotě velmi jednoduché. To znamená, že i při intenzivním používání zůstává podložka pod myš v perfektním stavu, což zajišťuje pohodlí při používání myši.
Zesílené okraje Podložka je extrémně pevná díky odolným, úhledně prošitým okrajům, které účinně zabraňují její deformaci. To je zárukou dlouhodobé použitelnosti, protože hrany zachovávají celistvost rohože i při intenzivním používání. Díky tomu se uživatel může těšit nejen z estetického vzhledu, ale také z trvanlivosti výrobku, který se nedeformuje ani v obtížných podmínkách.
Protiskluzová gumová základna Základna podložky pod myš je vyrobena z protiskluzové gumy a zaručuje stabilitu a bezpečný úchop. Díky této funkci podložka pod myš účinně zabraňuje náhodnému klouzání po povrchu stolu, což se následně promítá do plynulých a přesných pohybů myši. Toto řešení nejen zlepšuje uživatelskou zkušenost, ale také zvyšuje efektivitu práce, zejména u úkolů, které vyžadují přesnost.
Hladký povrch podložky umožňuje rychlý a přesný pohyb myši, což zvyšuje efektivitu práce a pohodlí při používání. Minimalizuje odpor, což je užitečné zejména při úkolech, které vyžadují přesnost, jako jsou grafické práce nebo hraní her. Příznivý vliv na životnost myši navíc znamená, že uživatel může myš volně a snadno ovládat po delší dobu. Kompatibilní s laserovými a optickými myšmi.
Pro domácnost i práci Podložka pod myš má nadčasový design, díky čemuž je dokonalým doplňkem jak k vaší domácí pracovní stanici, tak k vaší herní zóně. Díky univerzálnímu designu se snadno vejde do různých uspořádání interiéru. Díky tlumeným barvám a optimální velikosti se prostírání perfektně hodí do každého prostředí, bez ohledu na to, zda jste doma nebo v kanceláři. Jedná se o praktické a esteticky příjemné řešení, které se snadno přizpůsobí různým životním stylům a prostředím.
Rozměry a hmotnost Podložka na psací stůl má působivé rozměry, měří 80 cm na délku a 40 cm...


Způsoby platby

  • Převod
  • Hotově
  • Platba online
  • Platba online
  • VISA
  • MasterCard

Způsob dopravy

  • Tuzemska zásilka
  • Zahraniční zásilka

Další nabídky velkoobchodníka

Další nabídky v teto kategorii

NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.