FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Rádi se na silnici cítíte sebejistě a vždy používáte navigaci? Potřebujete tedy osvědčený a spolehlivý držák do auta. Model Joyroom JR-OK3 může být ideálním řešením. Byl vyroben z nejlepších materiálů na trhu, což zaručuje jeho odolnost a promítá se do stabilní údržby telefonu. Kromě toho poskytuje možnost otáčení o 210° - takže si můžete nastavit ideální úhel sklonu pro sebe a zajistit tak viditelnost trasy. Samotná rukojeť má také velmi jednoduchý, klasický vzhled, díky kterému se hodí do většiny interiérů automobilů.
Specifikace:

Značka: Joyroom
Typ: Držák do auta
Typ: Svorka
Schopnost otáčení: 210 °
Materiál: ABS + silikon
Účel: Mobilní telefony o velikosti od 4 do 6,7 palce
Čistá hmotnost: 176,5 g

Sada obsahuje:

1x Držák do auta

Nejdůležitější vlastnosti:

Vysoká odolnost
Silná údržba telefonu
Protiskluzová podložka v místě, kde je telefon
Extrémně snadné použití
Rychlá montáž
Vhodné pro různé modely telefonů
Stylový vzhled
Nastavení úhlu náklonu
Kompaktní rozměry a nízká hmotnost

Výjimečná odolnost a zaručená bezpečnost
Rukojeť je vyrobena z nejlepších materiálů na trhu, takže je vhodná do všech podmínek. Je odolný jak proti mechanickému poškození, tak vůči povětrnostním vlivům. Snadno jej využijete jak v létě, tak v zimě. Držák zaručuje pevné uchycení telefonu. Jeho velkou výhodou je také možnost vejít se do většiny modelů smartphonů dostupných na trhu.
Funkce otáčení o 210°
Rukojeť lze nastavit do libovolného úhlu sklonu. To zajišťuje inovativní funkce otáčení o 210°. Můžete si jej tedy přizpůsobit svým potřebám, které často závisí na počasí a slunečním záření. Dost. že držíte rukojeť a namíříte ji správným směrem pro požadované vyrovnání.
Jednoduchá obsluha a rychlá montáž
Extrémně rychlá montáž znamená, že trvá jen několik okamžiků, než budete moci vyrazit na prohlídku s novým gadgetem. Rukojeť je upínací model. To znamená, že po vložení telefonu budete muset ručně utáhnout jeho boční ramena. Stejně snadné je však smartphone uvolnit. Chcete-li otevřít rukojeť, stiskněte tlačítko na boční straně krytu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.