FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
22 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Outsunny skládací zahradní houpací křeslo béžová barva

886,38 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
8 kusů
Stát
Maďarsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
holm7283
EAN:
=VLOOKUP(A500,Munka1!D:E,2,FALSE)
Poslední aktualizace
před 4 dny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

Outsunny skládací zahradní houpací křeslo, venkovní lehátko s prodyšným síťovaným materiálem, sedadlo s nulovou gravitací s hlavovým polštářem, nápojový tácek, černá barva.

KOMFORT NULOVÉ GRAVITACE: Zahradní houpací křesla s nastavitelnými opěradly lze pomocí bočního tlačítka uzamknout v libovolné odpočinkové poloze. Otočte spodní část nohou nahoru a vychutnejte si uklidňující houpavý pohyb. Plně se přizpůsobí vašemu tělu a vytvoří pocit beztíže.

ROBUSTNÍ KONSTRUKCE: Vyrobeno z práškově lakovaného ocelového rámu, který je odolný vůči korozi, čímž zajišťuje dlouhodobé používání, trvanlivost a pevnost. Zahradní houpací křeslo může nést až 120 kg rovnoměrně rozložené hmotnosti.

ODOLNÝ MATERIÁL: Vyrobeno ze silného, anti-UV a nepromokavého textilního materiálu, který odolává oděru a roztržení. Systém dvojité pružiny vytváří venkovní houpací křeslo, které se okamžitě přizpůsobí velikosti těla. Odnímatelný polstrovaný hlavový polštář poskytuje extra pohodlnou oporu.

SKLÁDACÍ DESIGN: Lehký a skládací, což usnadňuje přepravu a je kompaktní, když se nepoužívá. Ideální pro vnitřní i venkovní relaxaci, toto houpací zahradní křeslo může být použito jako spací křeslo nebo postel nejen na kempování, rybaření ve dvoře a u bazénu, ale také doma, v kanceláři, nemocnici nebo dokonce kosmetickém salonu. Podnos na nápoje lze použít k ukládání nápojů, časopisů, telefonů/tabletů nebo jiných drobností. 

DIMENZE:

120 cm x 67 cm x 102 cm (vzpřímeně)
133 cm x 67 cm x 95 cm (plně vysunuté)
110 x 66 x 15 cm (složený)
Amplituda houpání: 10 ° -35 °.
Není nutná žádná montáž!
Značka: Outsunny Model č .: 84A-080BK
Hmotnost výrobku: 10 kilogramů

Speciální funkce:

Snadný
Skládací, pohodlné
Je vyroben z odolného textilního materiálu a má odnímatelný polstrovaný hlavový polštář pro ještě větší pohodlí při relaxaci.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.