FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Peppa Pig Cut & Play Food Set Předstírat hrát hračku pro děti

201,58 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
10 kusů
Dostupné množství
100 kusů
Stát
Velká Británie
Skupina zboží
Nové  
Poslední aktualizace
před 2 týdny

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky

PEPPA PIG CUT & PLAY FOOD - Potravinová sada Peppa Pig Cut & Play je dodávána s přenosným pouzdrem, které zajistí, že vaše dítě může uklidit své nákupy, což umožňuje přenosné hraní, takže vaše dítě může vařit, nakupovat a hrát si na cestách s touto 13dílnou barevnou sadou. Podporuje nápadité hraní rolí, koordinaci a sociální interakci, což umožňuje malým nadějným zákazníkům seznámit se s nákupním zbožím, dozvědět se o výživě, skupinách potravin a o tom, jaké ingredience můžete kombinovat, abyste vyrobili ostatní.
FUNKCE - Tato předstíraná sada jídla zajišťuje nekonečnou nápaditou zábavu a učí vaše dítě, jak nakrájet ovoce a zeleninu pomocí nádobí, které najdete v každodenní kuchyňce na hraní. Tato skvělá sada 13 kusů obsahuje hůl a loupání ovoce a zeleniny, nůž na hraní rolí a prkénko. Zahrnuje různé plastové zeleniny a ovoce, které jsou realistické a trvanlivé. Tento nákupní košík je ideální pro fanoušky Peppy s kuchyňkou na hraní. Sbalte se do přenosného pouzdra!
Předstírat hru - Rané učení není úplné bez předstírané hry a čím více nápadité hry vaše dítě má, tím více jeho kreativita a představivost poroste. Hraní rolí také umožňuje vašim dětem vidět věci z tolika různých úhlů a cítit širokou škálu emocí. Děti se učí o světě a o sobě prostřednictvím předstírané hry. Dramatické herní zážitky jsou jedny z prvních způsobů, jak se děti učí o svých sympatiích a nelibostech, o svých zájmech a schopnostech.
SPECIFIKACE PRODUKTU - Obsahuje 1 x přenosné pouzdro. 1x prkénko, 1x předstírat nůž, 1x banán, 1x rajče, 1x brokolice, 1x jablko a 1x meloun. Rozměry: V20.5cm x Š24.5cm x H6.5cm. Vhodné pro děti ve věku 3+.
LICENCOVANÉ PRODUKTY PEPPA PIG - Podívejte se na naši širokou škálu hraček Peppa Pig od panenek Peppa Pig, kočárků, kočárků, vysokých židliček a školek. Máme také velký výběr kuchyní Peppa Pig, čajových souprav, nákupních a hudebních nástrojů. Ideální pro povzbuzení vašich dětí, aby rostly a učily se a zároveň se bavily. Naše hračky Peppa Pig jsou dokonalým dárkem pro každé dítě, které je fanouškem show.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.