FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
21 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Dynamická kvalita zvuku, která se hodí kamkoli, Odolný vůči vodě a prachu / Dlouhá výdrž baterie / Bluetooth 5.0 / Duální zvuk
Kompaktní, přenosný a lehký
Přenosný Bluetooth reproduktor Mi je dostatečně malý, aby se dal nosit v tašce nebo držet v dlani. Každý reproduktor váží pouze tolik jako mobilní telefon Mi 9 Pro, takže si svou hudbu můžete vzít kamkoli, aniž byste se cítili tíženi.
Propracovaný design skrývá vše kromě dynamického zvuku
Kompaktní, ale výkonný design interiéru zahrnuje duální měniče s magnety ze vzácných zemin, kanadskou membránu s dlouhými vlákny a pasivní zářič umožňují reproduktoru reprodukovat hudbu s oslnivou kvalitou zvuku pro maximální vzrušení a požitek.

Duální měniče s magnety ze vzácných zemin - Výkonné magnety poskytují vysokou citlivost a realistické detaily.
Kanadská membrána s dlouhým vláknem - Vhodné tlumení potlačuje rozbití kužele pro čistý a přirozený zvuk.
Pasivní zářič - Zvýrazňuje hluboké basy a reprodukci nízkých frekvencí pro lepší strukturu zvuku.

Krytí IP67* pro klid na duši
Přenosný Bluetooth reproduktor Mi Portable Bluetooth Speaker je hodnocen úrovní 5 z hlediska odolnosti proti prachu a vodě, což znamená, že vnitřní součásti jsou chráněny před potem, deštěm a prachem, takže se můžete cítit bezpečně a vzít si jej kamkoli.
10hodinová baterie pro delší zábavu
Užijte si až 10 hodin* hudby na plné nabití s velkou 2000 mAh baterií. Nabíjecí port USB-C podporuje orientaci zástrčky nahoru nebo dolů pro rychlejší a snadnější nabíjení. Vyšší výkon a delší výdrž baterie znamená, že vaše hudba vydrží déle, když jdete ven.
Bluetooth 5.0 pro rychlé a stabilní připojení
Užijte si bezdrátovou svobodu s integrovaným čipem Bluetooth 5.0, který zajišťuje kompatibilitu s širokou škálou zařízení, stabilní signál, vysokou přenosovou rychlost a výkonné zmírnění rušení.
Duální zvuk* pro stereo zvuk
Přenosný Bluetooth reproduktor Mi podporuje skutečné bezdrátové stereo připojení. To vám umožní zkombinovat dva reproduktory do bezdrátové stereo konfigurace, přičemž dva reproduktory slouží jako pravý a levý zvukový kanál, pro působivější poslech.
Jasnější zvuk pro lepší konverzaci
Přijímejte a zavěšujte hovory jediným dotykem a vychutnejte si čistý, přirozený zvuk při hovorech díky vestavěnému mikrofonu s vysokou citlivostí a odstupem signálu od šumu a integrovanému potlačení ozvěny.
*Instituce pro testování odolnosti proti prachu a vodě: Shenzhen Academy of Metrology and Quality Inspection; Zpráva o testu: WTI96003463. *Podmínky testu výdrže baterie reproduktoru: reproduktor může přehrávat hudbu až 10 hodin v režimu Single při 60% hlasitosti při plném nabití. Údaje se mohou lišit v závislosti na prostředí a podmínkách použití. Zkušební instituce: Laboratoř MORLAB. Číslo zprávy: SZ19110107A01. *Dual audio připojení vyžaduje, aby obě připojená zařízení měla tuto schopnost. Mi Portable Bluetooth Speaker se prodává jako jeden reproduktor; za účelem využití funkce duálního audio připojení lze zakoupit dva. Pro nejlepší bezdrátový stereo zážitek se doporučuje umístit dva připojené reproduktory 0,5 až 1,2 metru od sebe. *Před nabíjením se ujistěte, že na nabíjecím portu nejsou tekutiny a cizí předměty. Aby se do nabíjecího portu nedostala voda, při používání reproduktoru pevně uzavřete gumový kryt nabíjecího portu. *Pokud reproduktor navlhne, co nejrychleji jej vysušte, aby zůstal funkční a v dobrém stavu.
Specifikace:

Číslo modelu produktu: XMYX04WM
Rozměry produktu: 86 × 86 × 45 mm
Profily Bluetooth: HFP/A2DP/AVRCP
Kapacita baterie: 2000 mAh
Odolnost proti prachu a vodě: IP55
Vstupní parametry: 5V 1A
Další funkce: Duální připojení zvuku
Čistá hmotnost produktu: 185 g
Verze Bluetooth: Bluetooth 5.0
Komunikační dosah: 10 m (otevřený prostor bez překážek)
Doba nepřetržitého přehrávání: 10 hodin (60% hlasitost)
Nabíjecí port: USB-C
Implementované standardy: Q/WMSX 010-2018



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.