FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
25 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Pozor prodejci: Uvolněte zábavu s MegaBlow Bubble Blaster!

od 44,89 Kč /kus cena bez daně

Doporučená maloobchodní cena: 523,46 Kč

Bude vyjednáno
2,02 Kč od 1 do 499 kusů
1,87 Kč od 500 do 999 kusů
1,80 Kč od 1000 do 4100 kusů

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
50 kusů
Dostupné množství
4100 kusů
Stát
Slovinsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Poslední aktualizace
před 1 měsícem

Aktuální nabídky v teto kategorii Aktuální nabídky toho velkoobchodníka
Popis nabídky

SKLAD K DISPOZICI:
černá 2469ks
Zlato 849ks
Kamufláž 868ks

Představujeme MegaBlow Bubble Blaster - nekonečné bubliny pro nekonečnou radost!

Proč byste měli uvažovat o skladování MegaBlow Bubble Blaster ve vašem obchodě?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster je navržen tak, aby vyfukoval nepřetržitou sněhovou bouři bublin a proměnil jakoukoli herní dobu v magický a nádherný zážitek. Sledujte, jak se děti i dospělí ztrácejí ve fascinujícím světě bublin.

Zábava pro všechny věkové kategorie: Tento všestranný bublinkový blaster poskytuje nekonečnou zábavu pro děti i dospělé. Ať už se jedná o dětskou oslavu, rodinnou sešlost nebo jen slunečný den v parku, je to perfektní doplněk pro všechny příležitosti.

Odolný design: Tento bublinkový blaster je vyroben z vysoce kvalitního ABS a je zkonstruován tak, aby vydržel hodiny bublinkového vzrušení. S osmi tryskami vytváří neomezený počet bublin pro nepřetržitou zábavu.

Multifunkční: Není to jen pro bubliny! Použijte jej jako bublinkový blaster nebo ventilátor k ochlazení v horkých letních dnech. Obsluha je velmi snadná – stačí vložit baterie a můžete vyrazit.

Exkluzivní nabídka pro maloobchodníky:

Vylepšete sbírku svého obchodu pomocí MegaBlow Bubble Blaster, který je k dispozici za lákavou cenu 2,02 EUR za jednotku při objednávce od 50 do 499 kusů.

Rozšiřte svůj sortiment a uspokojte nadšence bublin speciální sazbou 1,87 EUR za jednotku při objednávce od 500 do 999 kusů. Tento všestranný blaster slibuje nekonečnou zábavu pro všechny.

Nenechte si ujít naši exkluzivní nabídku za pouhých 1,80 EUR za jednotku při objednávce 1000 až 4100 jednotek. Zásobte se touto vzrušující hračkou, abyste uspokojili poptávku po bublinkových oslavách a slunečných dnech.

Vyfoukněte své prodeje přes střechu s MegaBlow Bubble Blaster:

Přidejte do sbírky svého obchodu záplavu bublin pomocí MegaBlow Bubble Blaster. Díky nepřetržitému působení bublin, odolnosti a multifunkčnímu designu je nezbytný pro všechny příležitosti. Kontaktujte nás ještě dnes, abyste si zajistili zásoby tohoto zábavného bublinkového blasteru a nabídli svým zákazníkům nekonečný zdroj radosti.

Zásoby jsou omezené, takže jednejte hned a přineste MegaBlow Bubble Blaster do svého obchodu a udělejte z každého dne bublinkovou oslavu.

Užijte si zábavu s MegaBlow Bubble Blasterem! Tato vzrušující hračka vytváří nepřetržitou sněhovou bouři bublin, takže je ideální pro děti i dospělé. Je vyroben z odolného ABS s osmi tryskami a slibuje nekonečnou zábavu. Navíc slouží také jako ventilátor, který vás v horkých letních dnech ochladí. Díky speciálním sazbám pro maloobchodníky je nyní ideální čas přidat MegaBlow Bubble Blaster do sbírky vašeho obchodu. Nenechte si ujít tuto příležitost, jak zvýšit své prodeje a přinést radost svým zákazníkům. Jednejte rychle, abyste zabezpečili svůj inventář a udělali z každého dne bublinkovou oslavu!



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.