WEEKEND SALE
-25%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Stavebnice Radio Station CB PNI ESCORT HP 8000L ASQ + anténa CB Midland LC59 c

1 481,91 Kč /kus cena bez daně

Status
Nabídka není aktivní
Minimální odběr
1 kusů
Dostupné množství
100 kusů
Stát
Rumunsko
Skupina zboží
Nové  
Značky
JAKO - HP
Dodací lhůta
5 dny
SKU:
PNI-PACK26
EAN:
5949066507977
Poslední aktualizace
Starší než 30 dní

Aktuální nabídky v teto kategorii
Popis nabídky


ASQ nastavitelný
Novinkou v segmentu CB je nastavitelný automatický squelch (ASQ), který nabízí maximální komfort i pro ty nejnáročnější uživatele automobilových CB rozhlasových stanic. Pokud jsme byli dosud zvyklí aktivovat / vypnout ASQ, nyní PNI přináší funkci nastavení, funkci, která umožňuje eliminovat až 100% rušení, šumů pozadí a rušení v pásmu CB.

Tlačítko ASQ na mikrofonu
Pro zvýšení jízdního komfortu má PNI na mikrofonu tlačítko automatického potlačení (ASQ). Kromě tohoto tlačítka najdeme na mikrofonu také tlačítka nahoru / dolů pro přepínání kanálů, takže nebudete muset spouštět oči ze silnice, abyste mohli ovládat tyto hlavní funkce.

Malý
Produkt můžete použít v jakémkoliv autě, protože se jedná o jednu z nejmenších CB stanic na trhu. Robustní a s příjemným designem může být umístěn na libovolném místě: loketní opěrka, deska, mezi sedadly, aniž by rušil nebo rušil.

Vzdálenost komunikace
Komunikační vzdálenost je rozhodujícím faktorem při pořízení a použití antény CB. Komunikační vzdálenost 7 km a více je tedy dosažena v ideálních pracovních podmínkách: kalibrovaná anténa, otevřené pole bez překážek, stanice s maximálním zákonem přípustným výkonem 4W as standardním příjmem. Jakákoli překážka, jako jsou: kopce, hory, budovy, může vést ke snížení této vzdálenosti.

Magnetická základna
Magnetická základna v tomto balení je opatřena kabelem o délce 4 m, dostatečným pro umístění antény na kopuli, a průměrem 78 mm se silným magnetem, který zajišťuje stabilitu antény i při vysokých rychlostech.

Kompletní balíček
Tento produkt vám nabízí vše, co potřebujete k cestování: mikrofonní stanici, anténu, magnetickou základnu a sběrnici pro kalibraci. Jediné, co musíte udělat, je namontovat je na stroj a provést kalibraci, abyste je mohli používat při maximálním výkonu.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.