FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
11 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Popis nabídky

Streamujte ve 4K, kdekoli

Přenosná 4K streamovací média
Podpora Dolby Atmos™ a Dolby Vision®
Používá technologii Android TV™ 11
Vestavěný Google Assistant*

Nová éra chytrého připojení
Díky chytrému systému Android TV™ vám Xiaomi TV Stick 4K nabízí nový multimediální zážitek kdykoli a kdekoli. Kompaktní a přenosný přináší chytřejší život vašim displejům*.
Zažijte zázrak Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K je vybaven systémem Android TV™ 11, který poskytuje jednoduchý, ale pohlcující zážitek. Objevte více než 400 000 filmů a pořadů ze svých oblíbených aplikací. Získejte více než 7000 aplikací z Google Play*. Přehrávejte hudbu a hry, odesílejte z libovolného zařízení a další*.
Dokonalý zážitek ze sledování
4K * výstup s ultra vysokým rozlišením v kombinaci s technologií Dolby Vision® posouvá kvalitu videa na jinou úroveň. Zažijte živý a pohlcující vizuální zážitek.
Prostorový zvuk* pro vynikající zvukový zážitek
Ať už máte rádi hudbu, hry, filmy nebo televizní dramata, přidání technologie Dolby Atmos® a DTS HD přináší zvukům větší bohatost a realističnost než kdykoli předtím.
Udělejte svou televizi chytřejší pomocí Google Assistant*
S Google Assistant* si můžete užívat rychlý přístup k spoustě zábavy, vyhledávat informace a ovládat svá chytrá domácí zařízení. Přináší také pohodlí rozpoznávání řeči do jiných než chytrých televizorů.
Malý a přesto výkonný
Kompaktní provedení Xiaomi TV Stick 4K je vybaveno čtyřjádrovým procesorem, který poskytuje vysoký výkon. Ať už sledujete film ve vysokém rozlišení, posloucháte hudbu ve vysoké kvalitě nebo hrajete hry, rychlost a stabilita je to, co můžete očekávat.

Čtyřjádrový procesor
Vysoce výkonný GPU
2 GB RAM*
8GB ROM*

Umístěte svou malou obrazovku na velkou obrazovku
Streamujte svou oblíbenou zábavu z telefonu, tabletu nebo notebooku do televizoru pomocí vestavěného Chromecastu*.
Jednodušší způsoby připojení

HDMI
Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth®

360° bluetooth dálkové ovládání
Snadno použitelné rozložení tlačítek v kombinaci s podporou Bluetooth a hlasového ovládání znamená, že si můžete užívat 360° ovládání z jakéhokoli úhlu. Je to všechno o pohodlí, pohodlí a ovládání věcí po svém.
Lehký a přenosný design
Použijte jej tam, kde ho potřebujete: lehký a kompaktní tvar Xiaomi TV Stick 4K usnadňuje použití a přenášení. Sledujte svůj oblíbený videoobsah kdykoli a kdekoli, ať jste doma nebo pryč.
Připraveno k použití v pouhých 3 krocích

Připojte Xiaomi TV Stick 4K k televizoru
Připojte se k Wi-Fi
Začněte sledovat

Specifikace:

Rozměry

Délka - 106,8 mm
Šířka - 29,4 mm
Tloušťka - 15,4 mm
Hmotnost - 42,8g
Černá barva


Specifikace

Výstupní rozlišení – 4k
CPU – Čtyřjádrový Cortex-A35
GPU – Mali-G31 MP2
RAM - 2 GB
Úložiště – 8 GB
Operační systém – Android TV™ 11
Obsah – Předinstalované Netflix, Amazon Prime Video a Youtube


Bezdrátové připojení

Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth 5.0


Dekodér

Video dekodér – AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Formát videa – MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Zvukový dekodér – DTS HD, Dolby Atmos
Formát zvuku – MP3, AAC, RM, FLAC
Dekodér obrázků – JPG, BMP, GIF, PNG


Porty

HDMI x 1
Micro USB x 1



Poznámky
*Dostupnost Asistenta Google se liší podle trhu. Další informace najdete na oficiálních stránkách Google Assistant.*Zobrazovací zařízení musí podporovat vstup přes port HDMI.*Google, Google Play, Android TV, Chromecast vestavěný a další značky jsou ochranné známky společnosti Google LLC.*Platformy a obsah se mohou lišit v závislosti na vaší zemi nebo regionu. Další podrobnosti najdete ve službách dostupných ve vaší oblasti.*Vyžaduje obsah z TV a videa, který podporuje rozlišení 4K nebo Dolby Vision®.*Vyžaduje obsah z TV a videa, který podporuje dekódování Dolby Atmos™ nebo DTS.*2GB + 8GB úložiště : Skutečná dostupná kapacita se může lišit nebo může být snížena v důsledku řady faktorů. Protože operační systém zabírá část paměti (RAM), je skutečně dostupné místo menší než vyznačená kapacita paměti. Vzhledem k instalaci operačního systému a předinstalovaným programům, které zabírají část flash paměti (ROM), je skutečný dostupný úložný prostor menší než vyznačená kapacita flashového úložiště.*Vyžaduje aplikace s vestavěným Chromecastem™.*Použít Bluetooth 5.0 vyžaduje koncová zařízení, která také podporují odpovídající funkce.*Obrázky produktu a obsah na stránce produktu jsou pouze ilustrativní. Skutečné efekty (včetně, ale bez omezení, vzhledu, barvy, rozměrů) a obsah na displeji (včetně, ale bez omezení, tapet, pozadí, obrázků, designu uživatelského rozhraní) se mohou lišit. Podívejte se prosím na skutečný produkt.*Na stránkách produktu jsou uvedeny typické hodnoty. Všechna data pocházejí z laboratoří Xiaomi, parametry designu a technologie a data poskytli prodejci. Testovací data se mohou mezi různými testovacími verzemi a testovacími prostředími mírně lišit a nemusí odrážet skutečný produkt.



NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.