FLASH SALEFLASH SALE
-20%
REGISTRACE a OBNOVENÍ na 1 rok
akce nelze kombinovat
9 Počet zbývajících slev

Nejlepší stockové nabídky akcií ze 150 zemí

Více než 100 000 spokojených uživatelů

Nabídky levnější až 90% výchozí ceny

Přímý kontakt na prodejce a velkoobchody

Digitalizace a automatizace podnikání

Digitalizace a automatizace podnikání

V každém podnikání, stojí za to věnovat pozornost čím dal rychlejšímu technologickému pokroku ve světě. Zvedání produktivity a efektivity fungování společnosti může přinést překvapivé výsledky, což nám umožní předběhnout tisíce jiných společností v oboru.

Automatizace je cesta k úspěchu 

Jedním z hlavních prvků, které nám umožní dosáhnout úspěchu v odvětví elektronického obchodování, je automatizace všech procesů. Takové řešení nejen podpoří lepší a výkonnější zákaznický servis, ale také zvedne bezpečnost na pracovišti. Automatizace práce je činnost zaváděna u stále více společností, a to nejen u globálních a obrovských firem ale také u mnohem menších podniků. Pokud také chcete své podnikání zautomatizovat, nemusíte úplně měnit dosavadní strukturu práce a služeb. Aktualizace, které budou zavedeny systematicky a postupně, jistě přinesou stejný efekt a umožní vám nějaké úspory - prostředky ušetřené na jedné automatizace lze investovat do dalšího vylepšení, což zase bude mít za následek, stejně jako předchozí zavedení, lavinu dalších úspor.

Systém ERP a WMS

Nejpopulárnější řešení určené pro automatizaci procesů v odvětví elektronického obchodování jsou systémy související se skladováním a přípravou balíků. Jsou blíže známé jako systémy ERP (Enterprise Resource Planning) a WMS (Warehouse Management System). V prvním případě se rozhodujeme pro rozsáhlejší systém zaměřený na celkové řízení podniku, zatímco druhý je zodpovědný za řízení situace v halách a skladových prostorech. Systém ERP nám dává neustálý přístup k informacím, jako jsou: stav skladů, v jaké fázi jsou zásoby, a jaká je finanční situace, což je klíčové  při rozhodování o zadání zboží do výroby čí podniknutí jiných akci. Druhý z populárních systémů WMS poskytuje informace nezbytné pro řízení skladového hospodářství, jako je namířeni polohy výrobků a určení skladových a také kontrole dodávek a objednávek.

Automatizace a robotika

Stále častější metodou automatizace v mnoha společnostech je používání dronů nebo používání robotů, kteří nahrazují lidskou práci. Takové aktivity přímo souvisí s čím dál rychlejším a v mnoha oblastech dokonce nevyhnutelným technologickým pokrokem, který umožňuje vytvoření robota odpovědného za všechny typy prací, které by vyžadovaly příliš velké lidské zdroje.

Autor:
Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi - Velkoobchodní Platforma B2B

Merkandi je mezinárodní velkoobchodní platforma nabízející zboží z pravidelného prodeje a také zboží z konkurzních řízení, zlikvidovaných prodejen, nadnormativních skladových a výrobních zásob, vrátek od zákazníků, atd.

Předchozí záznam Další záznam
NEWSLETTER zdarma

Každý den informace o nových výrobcích a novinkách v servise Merkandi.